Diametru 25mm lungime 225*425mm SUS 304 din Oțel Inoxidabil Periat Duș Mâner de Ușă

30.56lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Fabrica noastră în foshan city, provincia guangdong, China, aici a fost făcută de produse hardware centru de prelucrare, cu bună calitate și preț are avantaj în lume!

Sperăm că prietenii de la peste tot în lume pentru a vedea noastre din oțel inoxidabil mâner de produse, dacă ați cumpărat un număr mare de, vă rugăm să contactați-mă!!!!!!! Am în funcție de locația dvs., aranja rezonabil mod de transport, în aer sau pe mare!

Putem în funcție de cerințele de prelucrare a deciziilor și dimensiune ambalare, scrisoare de bun venit consultare! Desen de instalare descriere Produs 1, material: 100% oțel inoxidabil SUS304 ,(nu rugina) 2. Caietul de sarcini: Ø25 *225* 425 mm (8.9"*16.7 ") 3, tratament de suprafață: B s-au grabit 4, domeniul de aplicare aplicabile: usa de sticla 5, perete grosime: 1.0 mm 6, greutate: 0.55 kg Transport: Despre taxele de import, vă rugăm anchetă locală personalizate pentru detalii, aceasta nu este inclusă în costul și taxa de transport. 1, Statele Unite ale americii,Rusia cumpărători: prin USPS expediate în Statele Unite, aproximativ 7 la 12 zile primite, un număr de urmărire. 2, Australia și Canada cumpărători: prin UA POST sau CA POST expediate rapid de a primi, de aproximativ 10 la 15 zile primite, un număr de urmărire. 3, alte țări și regiuni vor fi transportate prin China Post Air Mail sau Singapore Post , va dura aproximativ 25 la 35 de zile pentru a primi, un număr de urmărire. 4, dacă mai mult de 45 de zile inca nu am primit articole, vă rugăm să contactați-mă, vă dau o rambursare pentru nici un motiv. 5, dacă aveți nevoie pentru a primi rapid, putem prin DHL transport, dar trebuie să plătească în plus taxele de transport.

Politica de retur:

În termen de 14 zile de la primirea coletului, element pot fi schimbate în următoarele condiții:

Produsele defecte pot fi returnate pentru schimb.

Nedeschise și produse nefolosite sunt eligibile pentru schimb, de restituire sau de credit.

Toate produsele să fie returnate trebuie să fie complet original ambalat materiale. Lipsesc materiale willvoid orice schimb sau returnare.

Restituiri și schimburi nu includ transport & manipulare

Am foarte pasă de părerea ta, face cele mai bune noastre pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Avem mai întâi de toate, de la premisa de asigurare a calității pentru a oferi cele mai de preț preferențial.

Dacă aveți nevoie să mă contactați, vă rugăm să-mi dea bună evaluare!!!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 48cm x 18cm x 3cm (18.90in x 7.09in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.55kg (1.21lb.)
Tip Mânerele Ușilor
Se Potrivesc Grosime Ușă <35mm
Finisare De Suprafață Periat
Numărul De Model 001
Material Din Oțel Inoxidabil

Produse similare