Convenționale de Alarmă de Incendiu Sistem de Control 4-sârmă de Flacara UV Detector cu Releu de ieșire

399.68lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


General

Dispozitivul este un Ultraviolete-numai detector de flacără proiectat pentru a detecta incendii și furnizează ieșiri de alarmă direct de la detector, menținând în același timp alarma falsa imunitate. Acesta detectează în ultraviolete (UV) spectral optimizat pentru viteza de reacție.

Este rapid și capabil de a detecta razele ultraviolete (UV) emise de o substanță ardere și este folosit în mare pericol de aplicații, cum ar fi petrochimice, fabrici de muniții și alte zone în care inflamabile sau explozive, lichide sau solide care sunt manipulate sau stocate.

Flacăra adoptă un senzor de ultraviolete fotosensibil tub, cu calități extrem de sensibile, de încredere, rezistent la praf, rezistent la coroziune și rezistent la umiditate, de aceea nu este sensibil la lumina soarelui, praf, ulei, toleranță de fum, și de umiditate. Amplasat într-un standard de calibrare pentru a detecta un flăcări la o distanță de 25 de metri, care flacăra creat de 2 kg de etanol într-un Recipient de Bază 33cmX33cm, Inaltime 5cm.

Cheie de Specificațiile/Speciale Caracteristici Tensiune de Funcționare: 12 la 30 VDC Volți Standby Curent: ≤10 mA @ 24 VDC Curent de Alarmă ≤30 mA @ 24 VDC Spectru: 180~290nm Unghi de Detecție: 110 grad de Sensibilitate de Detectare: de Gradul I, 25m@flame (Container 33cmX33cm,Inaltime 5cm cu 2 kg de etanol ) Contact de Releu de Încărcare: 1A@DC24V Starea Normală: LED-ul clipește în interval de 5 secunde Stare de Alarmă: LED aprins constant rating de Protecție: IP 32 Umiditate de Funcționare: 10% la 93% Umiditate Relativă, Fără condensare Interval de Temperatură de Funcționare: -10°C la 50°C (14°F la 122°F) Inaltime: 1.8 (45 mm) instalat în Baza Diametru: 4.0 (103 mm) Greutate: 5.4 oz. (153g)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dragi Prieteni, vă Rugăm să Rețineți: 1. Vă rugăm să înțelegeți relațiile între valoarea de declarație pe Factură(de vămuire) și riscul în țara dumneavoastră, cum ar fi Brazilia. Valoare mult mai mică declarație poate provoca problema/risc în timpul clearance-ul personalizat. 2. Vă rugăm să lăsați un număr fiscal sub comanda pentru livrare cerință. 3. Toate internațională își exprimă livrare nu sunt permise pentru a trimite baterie, deci Bateriile nu sunt incluse în independent fum, encoder și panoul de transporturi. 4. Pentru transport gratuit produse , vom alege una express, care este convenabil pentru amandoi .Dacă nu vă place orice internaționale specifice express, vă rugăm să nu ezitați să ne spuneți, ne va schimba la altul.

Producem o varietate de vânzări independentă de distribuție detectoare de fum , detectoare de gaze combustibile, sisteme de alarmă de incendiu, sisteme de alarmă de securitate produse în rândul consumatorilor bucura de un statut mai înalt . Cu mulți comercianți cu amănuntul și agenți de a stabili pe termen lung relații de cooperare stabile .

Bine ati venit OEM ODM.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Nume De Brand zoanco
Numărul De Model cf6002

Produse similare