Reglabil Pliere Înmatriculare Tag-ul Titular pentru ATV Yamaha Raptor Dirt Bike

17.24lei

Adauga la lista dorintelor

Rame Si Accesorii

Descriere produs


Motocicleta Pliere Suport Placă Suport De Lumină

Stare: Brand New

Culoare : Negru

Această Suportul pentru plăcuța de Înmatriculare se poate înlocui original pentru motocicleta, bicicleta, ATV-uri sau de tineret maimuță bicicleta. Acest suport se poate monta cu coada de lumină(lumina de frână) & regulat de înmatriculare. Se va potrivi toate motocicletă cu convenționale aripa spate.

!!Vă rugăm să Verificați Măsurătorile inainte de cumparare!!

Vine fara Suruburi, le puteți obține de la magazinele locale cu ușurință. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului vă Rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpararea de drepturi de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

vă rugăm să verificați acest Produs Descriere-vă cu atenție la acest fittment , nu cumpara un elemente greșit; vă rugăm să asigurați-vă că lăsați-ne adresa este corectă ; vă rugăm să înțelegeți acest lucru timp de transport maritim , acest lucru este pentru transportul maritim internațional , acest transport va dura mai mult decât la nivel local ,trebuie să fie foarte pacient ; vă Rugăm să ne contactați dacă orice transport de daune, a pierdut, articol cu defecte cu unele imagine , nu este nevoie pentru a deschide un litigiu în mod direct , vă puteți simți liber să ne contactați . vă mulțumesc pentru cooperare.vă mulțumesc în avans .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 8cm x 5cm (7.87in x 3.15in x 1.97in)
Articol Greutate 0kg
Nume De Brand MAIZHI
Element De Lungime 0inch
Înălțime Element 0inch
Lățime Produs 0inch
Tip De Element Acoperă & Stucaturi Ornamentale

Produse similare