SIHAIXIN 2018 Lady Ceas Negru Complet Sandalwooden Ceas de Moda de Epocă Cuarț Mici Femei Ceasuri de mana Cu Cutie Pentru Cadou

80.62lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri

Descriere produs


Notificare Salut prietene ! Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita magazinul meu. Pentru a sărbători noul meu magazin de deschidere. Toti clientii care cumpara ceasuri în magazin va primi un frumos cadou gratuit . Simt Lemn de Ceasuri este un proiect durabil, care este ecologic conștient. Pentru fiecare achiziție de un ceas ne-am planta un copac .Lasă-ne să contribuie la protecția mediului.

1) Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!! 2) va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine. 3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc! 4) comentariul Tau este foarte important în succesul nostru în afaceri,Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și serviciile noastre,vă rugăm să ia un minut să ne dea un feedback pozitiv . Vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.

Q: Cât timp pot primi produsele mele?

A: Toate comenzile vor fi expediat în termen de 48 de ore lucrătoare de la primirea de plată. Timpul de expediere, de asemenea, depinde de postul local de servicii. Puteți urmări informațiile de numărul de urmărire.Nu primi coletul după ce ne-am stabilit data, te rog cotact serviciul de a returna plata. Q: Cât de mult este de Transport maritim și de Manipulare a costat?

O: am trimis prin DHL sau Vilatudor.ro Standard de Transport(sistemul va afișa care compania de transport maritim va merge), de asemenea, ne-am dat discount rezonabil pentru altă metodă de transport maritim, vă rugăm să ia în considerare clearance-ul personalizat de încărcare și de timp, atunci puteți alege dreptul de compania de transport maritim. Q: Pot face picătură de transport maritim?

A: vom accepta picătură de transport maritim de serviciu, dar vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând, ei vă va spune care țara nu putem merge. Q: Unde pot obține Numărul de URMĂRIRE? A: Vom remarca numărul de urmărire de pe Vilatudor.ro sisteme de urmărire.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 14cm x 7cm x 3cm (5.51in x 2.76in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.127kg (0.28lb.)
Diametru Cadran 42mm
Nume De Brand SIHAIXIN
Formati Fereastra Material Tip Sticla
Trupa Lungime 9.84 inch
Caz Grosime 12mm
Adâncime De Rezistență La Apă Nu rezistent la apa
Fereastra De Apelare Materialtype sticlă femeie ceasuri 2018 brand de lux
Trupa Tip De Material Din lemn
Carcasa Din Material Lemn rotund caz din lemn ceas
Caracteristică naturale de lemn de santal integral din lemn de trupa ceas
Numărul De Model B47 FEMEI LEMN TRUPA CEAS
Stil elegant clasic antic simplu minimalist femei vintage ceas
Gen femei lady prietena ceasuri de mana
Cutii & Cazuri Material Nici un pachet
Tip De Element Cuarț Ceas De Mână
Lățime De Bandă 18mm mici femei ceas de trupa
culoare femei alb-negru ceas din lemn
Incuietoare Tip Brățară Incuietoare
Cazul Formei Runda
Viața de zi cu zi rezistent la apa nu pentru duș și înot și scufundări
Mișcarea Japonia cuarț circulație de sex masculin de epocă

Produse similare