1/4" Masculin la 3/8" de sex Masculin Filetat Șurub+1/4" de sex Masculin de la 1/4" Șurub de sex Masculin Adaptor pentru aparat de Fotografiat/Shoulder Rig/Trepied/Soclu Studio/Gopro

20.95lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1/4" de sex Masculin de la 1/4" Șurub de sex Masculin+1/4" Masculin la 3/8" de sex Masculin Filetat Șurub Adaptor pentru aparat de Fotografiat/Shoulder Rig/Trepied/Soclu Studio/Gopro

Caracteristici

1/4" de sex Masculin de la 1/4" Șurub de sex Masculin

Acesta este standardul internațional de precizie a făcut 1/4" 1/4" de sex Masculin de la 1/4" cu Filet de sex Masculin Șurub Adaptor.

Trepied Standard montare pe fir. Potrivit pentru conectarea de o varietate de 1/4-20 orificiile de șurub pentru dslr configurații.

Foarte Solid și rezistent.Practic de a utiliza.

Dimensiune: 16 mm x 20 mm(diametru x înălțime)

Culoare: Argintiu

1/4" Masculin la 3/8" de sex Masculin Filetat Șurub Adaptor

Perfect pentru a pune două echipamente foto dispozitive împreună

A făcut 1/4" la 3/8" șuruburi, Ușor de utilizat

Lungimea este de 20 mm, iar lățimea este de 16mm

Ușor de a adăuga și elimina manual

Realizate din metal, solid și durabil, Argint Placat cu Suprafața

Conținutul Pachetului

2 buc 1/4" de sex Masculin de la 1/4" Șurub de sex Masculin

2 buc 1/4" Masculin la 3/8" de sex Masculin Filetat Șurub Adaptor

Fotografiile Produsului

De Transport Maritim Internațional

Am în mod normal va procesa comanda dvs. în termen de 24-72 de ore , dar nu putem garanta timpul de livrare din cauza personalizate diferite legi și internaționale, traficul de mail. Vă rugăm să permiteți aproape 4 săptămâni de transport maritim zile internaționale pentru e-mail. Și dacă ai nevoie rapid de transport maritim , vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a obține ajutor . Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru.

Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

De ce am alege Vilatudor.ro Standard de Transport maritim?

Garanție Și Returnare

1.Noi oferim 1 AN Garantie. Cumpara cu incredere!

2.Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.

3.Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău , numărul licitație , și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.

4.Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului.Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport. Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate. Nu acceptăm orice se întoarce fără un număr de autorizare pe cutie sau etichetă este returnat în. Tip Nota

1.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2.Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus , nu le confunda pentru taxe de transport suplimentare

3.Nu lăsați feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutorul. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă.Ne străduim să răspundem la toate mesajele cât mai repede posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.04kg (0.09lb.)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Pachet Da
Nume De Brand doar.acum
Numărul De Model XRS-LS-06

Produse similare