9pcs/set Nou de Înaltă Calitate pentru laboratoare Dentare Trusă de Lustruit, pentru Porțelan, cu Bur Titular

124.51lei

Adauga la lista dorintelor

Igiena Orala

Descriere produs


9pcs/set Nou de Înaltă Calitate pentru laboratoare Dentare Trusă de Lustruit, pentru Porțelan, cu Bur Titular

Caracteristică: Rapid viteza de slefuire, durată lungă de viață, disiparea căldurii rapid, excelent efect de lustruire. Rafinat pur alumină nisip scăzut de vibrații la dinti de portelan ocluzie și adiacente sureface de finisare, pentru a evita poluare cu carbon, în același timp auzi de disipare de performanță de siliciu poate evita porțelan crăpat de șlefuit cu diamant boabele au eficient efect de lustruire, durabil rezistent la uzura, High gloss efect de lustruire se poate evita o a doua revizie de abatere de culoare și porțelan fragil risc

Pas: pietre Albe sunt folosite pentru măcinarea maxilo-faciala morfologie. (Recomand R. P. M 10000-15000/Min) Roz silicon masini de lustruit unghiulare sunt utilizate pentru netezirea și prepolishing. ( Recomand R. P. M 10000-15000/Min) de cauciuc Alb cu diamant masini de lustruit unghiulare sunt utilizate pentru luciu ridicat de lustruire. ( Recomand R. P. M 8000-12000/Min)

Atenție

Lustruire aproape de margine de aur coroana de portelan de joncțiune, vă rugăm să rețineți că presiunea de mână, slefuire direcție, viteză, pentru a evita colapsul porțelan, porțelan fisura și sparge fenomen. Trebuie să prepolishing, pune un fundament pentru luciu ridicat de lustruire.

Picture Show

Mai Dentare Produse de Laborator, vă Rugăm să Verificați Magazinul Nostru Categorii, făcând Clic pe Imaginea de mai Jos!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (9 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 10cm (3.94in x 1.97in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Numărul De Model Laborator dentar Slefuit pentru Portelan
Tip De Element Albirea Dintilor
Nume De Brand MESTAR
Dimensiune Moderate
Ingredient Micromotor HP Polisat
NET WT 80g

Produse similare