En-gros de 50pcs/lot Panglică de Aur Pungi de Cadouri de Nunta Favoarea Cutii de Bomboane W209

35.65lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în ordine sau comerciale-manager.Vă vom răspunde cât de repede putem, noi, de obicei, nava ta parcelă în 3 zile de la procesarea platii terminat. Despre urmărirea Nu, cândva în urmărire Nu pot fi urmărite din cauza unor motive, vă rugăm să nu vă faceți griji, pls contactati-ne pentru ajutor. Dacă timpul va fi de peste si tot nu ajunge coletul, vă Rugăm să Nu vă faceți griji, ne cere să extindă timp pentru tine. Un singur cuvânt: vă Rugăm să ne contactați, dacă aveți orice problemă, Comunicarea este cel mai important lucru în afaceri.

Vă rugăm să faceți clic aici pentru a obține mai multe informații despre produs: Pentru Russain clienții, trebuie să ne ofere numele dumneavoastră complet(3 cuvinte) atunci când veți plăti sau de a schimba ID-ul de informații de pe Vilatudor.ro, astfel încât să puteți obține parcelă mai ușor, sau puteți plăti la poștă sau coletul va reveni la noi.vă mulțumesc foarte mult .

Descriere:

100% de brand nou și de înaltă calitate Materiale: Hârtie, Special concepute pentru nunta, petrecere, Craciun sau alte ocazii fericite, cea mai buna alegere pentru a fi la fel de cutii de bomboane Doar loc de bomboane, o cina cadou pentru oaspeții reprezenta Perfect un cuplu fericit atunci când predarea favorurile pe zi speciala Usor de asamblat Panglică sunt incluse, la cca 10 m lungime dimensiuni Cutie: 6.7x3.6x8.2 cm/ 2.63"x1.42"x3.21" (LxWxH) Cantitate:50buc Notă: casetele vor sosi plat ambalate gata pentru a asambla Pachetul include: Bomboane de Nunta Cutie x 50

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.432kg (0.95lb.)
Material Carton
Ocazie Nunta
Nume De Brand OOTDTY
Numărul de Pc-uri 50pcs
Numărul De Model 2218246
Model Cu dungi

Produse similare