8SEASONS Lemn Cabochons Scrapbooking Ornamente Constatările Pătrat La Întâmplare Alfabet "Copil" Model 4 cm x 3.9 cm ,100 Buc

22.73lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ati venit La 8Seasons Magazin de Designer :)

----- Contactați-ne

Ne puteti Contacta prin Mesaj lăsat pe comanda, pe Managerul Comercial sau prin e-Mail .

Vom încerca cele mai bune noastre de a răspunde în termen de 24 de ore de timp de lucru. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră! -----Plata se simt încrezători să ne plătească prin intermediul Vilatudor.ro Escrow prin Visa,masterCard,QIWI,Wstern Uniunii,și Transferuri Bancare. -----Transport Fiecare comandă este trimis folosind plic cu Bule sau multistrat cutie de carton. Acesta protejează elementele din deteriorarea în tranzit, în cazul în care se ajunge la clienti la fiecare mână.

-----Feedback-ul este de apreciat faptul că ai putea să ne lase feedback-uri pozitive dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Doar nu ezitați să ne contactați atunci când îndeplinească orice problemă, putem rezolva orice problema pentru tine. Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu. Ai încredere în noi, și orice accidente vor fi rezolvate . Lemn Cabochons Scrapbooking Ornamente Constatările Pătrat La Întâmplare Alfabet "Copil" Model 4 cm x 3.9 cm ,100 Buc Material Lemn Dimensiuni Aprox :4cm x3.9cm(1 5/8" x1 4/8")

Dimensiune gaură :/

de conversie : 1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0.0393 inch Culoare La Întâmplare Cantitatea Vei primi 100 de acest produs la pretul de lista Nr. B54173 Notă. Aceste elemente sunt amestecate la întâmplare,astfel încât Culoarea a Mărfurilor primite ar putea să nu fie exact același ca spectacol cinematografic.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 0.076kg (0.17lb.)
Material Lemn
Constatările De Bijuterii Tip Distantiere
Tip De Element constatările de bijuterii
Numărul De Model B54173
Nume De Brand 8Seasons

Produse similare