Universal Impermeabil Seturi/Toc caz suport pentru Walkie Talkie Ham Radio Hf Transceiver J6309G

24.67lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Universal Impermeabil Seturi/Toc caz suport pentru Walkie Talkie Ham Radio Hf Transceiver J6309G

10buc Radio Caz Toc mai ieftin

Acest articol se stabilește care este utilizat pentru a proteja de radio din apă& misty și Rezistente la temperatură ridicată și temperatură scăzută.

Este potrivit pentru fiecare model de brand, în special pentru departamentul de pompieri, și poate fi folosit la -30°C la +60°C; de asemenea, în activități în aer liber pentru multi-lumi folosi entuziasm; Chiar dacă a fost o ploaie torențială, cu impermeabil set va avea, de asemenea, nimic nu-ți faci griji.

Caracteristică: Toate produsele noastre sunt de Brand Nou. Diferite metode de uzură sunt disponibile pentru diferite persoane. Lățimea de curea de umăr este reglabilă până la 1,1 metri, ceea ce face redimensiona ușor, și nu trebuie să se adapteze de fiecare dată când o porți. Temperatura de lucru: -30°C~+60°C. sling: 60.5 cm~110cm. Dimensiune: 36x11cm. Impermeabil toc deschideri dimensiune: 10 cm. Greutate: 69g.

Observație: asigurați-vă că se potrivesc doar radio înainte de a-l cumpere.

Pachetul Include: 1 X Verde rezistent la apa Seturi pentru Universal Radio Walkie Talkie 1 X curea

Plata: 1. Vilatudor.ro accept Escrow/ Credit card/ Transfer Bancar/ Western Union/webmoney/ TT / Qiwi wallet /Boleto! 2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină, dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Transport maritim: 1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat! 3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere. 4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Întoarcere: 1. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile. Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim . 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul, va vom oferi o adresă de retur. Feedback-ul: Rating de Cinci Stele sincer sper că puteți să ne dea un rating bun. Dacă au o problemă atunci când ai luat sau în timpul utilizării. Vă rugăm să ne contactați din timp. Noi vă va oferi un răspuns satisfăcător, cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.085kg (0.19lb.)
Depozitare Canal depinde radio
Vorbim Gama depinde radio
Nume De Brand RETEVIS
Dimensiuni 36x11cm
Radio Caz, Titularul Ham radio
culoare Verde
Gama De Frecvențe depinde radio
Numărul De Model radio caz
Walkie talkie accesorii Caz impermeabil Toc
Temperatura de lucru -30°C~+60°C
Is_Display No
Distanța Maximă 3-5km
Material Plastic
Tip Accesorii
Walkie Talkie Tip Portabil

Produse similare