SHELI Pentru N56VZ N56VM Placa de baza cu GT650M 2GB 60-N9IMB1101-C11 69N0M4M11C11P

274.49lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici & detalii produs ar putea să nu fie 100% exact (e doar un produs rapid mod de listare).

Asigurați-vă că numărul de o parte este la fel cu a noastră. Dacă nu sigur, picătură un mesaj cu placa de baza de imagini sau sunați-ne. Vă vom ajuta confirma.

Atenție: CMOS/BIOS bateria de pe placa de baza va fi scos, din cauza stricte de control de securitate de la aeroport și personalizate. Vă rog să vă puneți bateria originala pe spate, atunci când a instala și de testare.

Descriere Produs

SHELI Pentru N56VZ N56VM Placa de baza cu GT650M 2GB 60-N9IMB1101-C11 69N0M4M11C11P

1. Model: Pentru N56VZ N56VM (cu GT650M placa video, 2GB memorie video) 2. Număr parte: N56VZ N56VM (Asigurați-vă că Numărul de o Parte este la fel) 3. Folosit, original și stabil.

4. 100% testate înainte de livrare.

5. Garanție: 90 zile.

6. EST: în Termen de 5 zile lucrătoare (de obicei 2 zile) după ce plata a fost procesată. Procedurile De Testare

Toate Placile testate înainte de expediere. 1. s et CPU & RAM. Puterea pentru a testa dacă ecranul funcționează bine. 2. Instalat cu ventilator, placa wifi, baterie, tastatura, touch pad-ul, dvd-ul, porniți pentru a verifica dacă bios-ul numărul corect. 3. Verifica Wlan, wifi, semnal, și funcția de Navigare pe Internet. 4. Confirma DVD & SD card reader funcționează bine. 5. Muzica de joc pentru a verifica audio și căști plug ok. 6. Vezi dacă bateria poate percepe în mod normal și de descărcare de gestiune. 7. Apoi, touch pad, sloturi usb si toate luminile. 8. Comutator Built-in ecran la ecran extern de testare. 9. Run 3D mark 10. Reporniți Windows.

Ambalaj & Livrare

1. Un nti-static sac+spuma de hârtie folie +dur culoare cutie+cutie

2. Un meci de Transport ( De valoare mare de plăci de bază, vă sugerăm transportul maritim Accelerate, mai sigur si mai rapid ): A. transport Gratuit (transport standard) : de epacket sau China Post Aer Înregistrat Colet, sau DHL ecommerce, depinde de țările de destinație, care de obicei durează în jur de 15-25 de zile, uneori de 1 lună sau mai mult pentru unele țări îndepărtate. B. Accelerate de transport maritim:., de Obicei prin e-EMS, EMS sau DHL, depinde de țările de destinație. De obicei, EMS 7-15 zile, DHL 3-7 zile. Unele țări ar putea avea mare fiscale personalizate pentru DHL, am f anumit mod de transport maritim de preferat, vă rugăm să ne anunțați în avans, în caz contrar vom livra în mod implicit. C. taxele Vamale și taxele percepute de către un guvern, care se întâmplă în afara tranzacției inițiale. Tot internaționale taxe vamale și taxele sunt supuse individuale țară reguli și reglementări, și sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să consultați birou local personalizat pentru detalii. Serviciile Noastre

1 . Agenți și distribuitori vrut, pentru materiale în vrac cantitatea sau mai multe modele, nu ezitați să ne contactați.

2. Proba disponibile pentru evaluare. Duce timp în termen de 2 zile lucrătoare.

3. Placi de baza pe deplin testate înainte de expediere, de 90 de zile garanție de calitate.

4 . Sofisticat suport tehnic, perfect servicii post-vanzare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 28cm x 25cm x 6cm (11.02in x 9.84in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model n56vz
Element Stare Folosit
Tipul De Memorie DDR2
Cu CPU No
Porturi USB 2.0,SATA
Cerere Laptop
Chipset-ul Intel X99
Nume De Brand SHELI
Tip Soclu LGA 1366

Produse similare