Moda Desene animate O Bucata Portofelele Anime Japonez Relief LOGO-ul Pungă de Piele cu Suport Card Cadou Fată Băiat Pliat Scurt Portofel

26.81lei

Adauga la lista dorintelor

Bărbați Pungi

Descriere produs


Bine ati venit

Cumparatorul Observa:

1. Transport gratuit produsele vor fi trimise prin Vilatudor.ro Standard de Transport maritim sau China Post Registrul e-Mail de Aer (ambele cu o înregistrate numărul de urmărire).

- Te rog, alege cele mai potrivite metode de livrare, atunci când plasarea comenzii.

(* Ce este ?)

2. Pozele sunt ale produselor reale. Dar din cauza diferite de lumină și de a monitoriza setare, minore diferență de culoare poate exista. Vă rugăm să înțelegeți și vă mulțumesc foarte mult.

2. Dacă doriți să se amestecă comanda sau cumpara o cantitate mare, sau dacă veți găsi expres taxa nu este transport gratuit , pls nu ezitați să ne contactați și vom confirma exact express tarifelor pentru tine. Și mai multe reduceri vor fi furnizate!

Moda Desene animate O Bucata Portofelele Anime Japonez Relief LOGO-ul Pungă de Piele cu Suport Card Cadou Fată Băiat Pliat Scurt Portofel

Material: PU Piele/

Dimensiune: 12*10*2 cm

Stil: Anime Desene Animate Standard Pungă Portofel

Personaje De Animație: - O Singură Bucată

Ambalare: Pungi De Opp

Plata

Vom accepta metode de plată oferite de Vilatudor.ro Escrow, T/T sau Western union.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile.

Cumpara En-Gros

Puteți cumpăra o cantitate mai mare pentru a face o reducere; cumpara en-gros, vă rugăm să ne contactați în primul rând, bucurați-vă de preț mai favorabil, vă mulțumesc!

Cumparatorul observa

Partea noastră de produse conține celule, baterie de stocare, este nevoie în funcție de diferite țări pentru a alege diferite canale de distribuție. Unele produse pot necesita o livrare separată; vom informa în avans înainte de expediere. De exemplu, vehicule electrice pentru copii, cu baterie de masina ar putea avea nevoie pentru a separa transporturile. Unele țări alege produsul nu este transport gratuit, dar marcat de marfă prețul este prea mare, putem schimba poștale este mult mai ieftin dacă ați consultat manager în primul rând. Dacă există orice întrebări despre produse, pot lăsa un mesaj pentru consultanta, vom răspunde în termen de 12 de ore.

Transport

Elementele vor fi livrate fără 3-7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale , care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. După ce reuși în plată, dacă alegeți transport gratuit comanda, va vom trimite prin China post. Pentru mai multe produse pot?t fi trimis prin China post, vom fi pe altă țară, pentru a alege unul potrivit.

S hi pping în mod normal durează de la 7 la 21 de zile lucrătoare. Dacă sunteți grăbit pentru a obține produse, puteți alege metoda de transport maritim de DHL, FEDEX, UPS... de Obicei astea se iau 3-7 zile.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru care a refuzat transportul. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem . Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea ,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi , și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă .Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Multumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 3cm (7.87in x 3.94in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.07kg (0.15lb.)
Tip De Unitate bucata
Gen Unisex
Portofele Standard Portofele
Portofel Lungime Scurt
Nume De Brand MIWIND
Tip De Închidere Nici Cu Fermoar
Decor Desene Animate De Imprimare
Lățime Produs 2cm
Tip De Element Portofel
Material Principal PU
Articol Greutate 70g
Model Tip Desene animate
Înălțime Element 10cm
Element De Lungime 12cm
Stil Casual
Materiale De Captuseala Piele Sintetica
Numărul De Model anime desene animate
Interior Interior Compartiment,Titularul Cardului,Nota Compartiment,Fotografia Titularului
Compoziția Materialului PU Piele

Produse similare