Viața simplă Desktop diverse pix creion de depozitare coș de epocă organizator container de depozitare coș cutie de plastic cutie de depozitare 63023

61.33lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Lazyishhouse fiecare dintre produsele noastre sunt atent selectate, și prin fotografii profesionale, și descrierea detaliată a fiecărui produs pentru a arăta cele mai mari caracteristici și caracteristicile diferitelor cumpărători pentru cumparatori pentru a oferi o mai bună produs de orientare, credem lazyishhouse fiecare produs poate oferi o familie caldă pentru a adăuga o mulțime de confort și culoare.

Caracteristici produs: 1, PP + poliester-material de bumbac, în condiții de siguranță și sănătos, dublu-strat de material de armare îngroșare, purta durabil, haine, cărți, produse cosmetice, jucării pentru copii și așa mai departe. 2, dublu gros de design, nu ușor de deformare, rezistent la apa, umezeala. Mare capacitate de proiectare, tesut curat, atmosferă simplă, din pânză de bumbac, moale, nu doare, ambele se încheie cu butoniere, ușor de extras.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.31kg (0.68lb.)
Dimensiunea Pachetului 34cm x 21cm x 15cm (13.39in x 8.27in x 5.91in)
Numărul De Model 63023
Tip Coșuri De Depozitare
Material Răchită
Nume De Brand lazyishhouse
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Utilizarea Neatening/Depozitare

Produse similare