5V 2A/3A/4A/5A/8A/10A/12A/20A/30A/40A/60A Comutator LED de Alimentare Transformatoare pentru WS2812B WS2801 SK6812 DC5V Benzi cu LED-uri

26.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


100% de Brand Nou Tensiunea de Intrare: 100-240V AC Tensiune de Ieșire: 5V DC Curent de Ieșire: 2A/3A/4A/5A/8A/10A/12A/20A/30A/40A/60A Shell Material: carcasa de Metal / Aluminiu Protecția de bază de: Lipsa de Protecție, Protecție la Suprasarcină, Peste Protecție de Tensiune utilizate pe scară Largă în domeniul automatizărilor Industriale, display LED, comunicații, etc. Conformitatea cu normele de siguranță: CCC/ FCC / CE/Rosh Temperatura de Lucru: 0~40 Temperatura de Depozitare: -20~60 Ambient Umiditate: 0~95% Non-Condens Notă: ÎN-UȘĂ UTILIZAȚI NUMAI! Nu există instrucțiuni de instalare, cablare cablu, comutator on/off, sau șuruburi veni cu. Instalare profesionala de electrician calificat este foarte recomandat. Pachetul Include: 1 X 5v Comutatorul de Alimentare (tipul selectat)

Vom specifica transport curier în fiecare listă, cea mai mare parte am expediat prin poșta aeriană. Livrarea materialelor de timp pls consultați tabelul de mai sus: **Pls rețineți că livrarea materialelor de timp poate varia. Mai ales în perioadele de vârf. De transport maritim în unele țări este mai rapid, în timp ce pentru alte țări poate dura mai mult timp pentru a ajunge din cauza stricte de vămuire. Dacă nu ați primit comanda la timp, pls contactati-ne mai întâi să ne ajuta să facă anchetă. Înțelegerea și cooperarea dumneavoastră este foarte apreciat. Note: 1. Taxele de Import, impozitele și/sau taxele locale nu sunt incluse în prețul de livrare sau taxele de transport. Toate aceste cheltuieli aferente sunt pe cumpărătorilor cont. 2. Pls verificați cu biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare. Prețurile în magazinul nostru on-line nu va include orice taxe, impozite sau alte taxe, cumpărătorul ar trebui să știe regulamentele lor de import. 3. Noi NU suntem responsabili pentru nici o intarziere sau element lipsă în livrarea materialelor inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majure etc. 4. Dacă produsele cumpărate sunt returnate la noi din țările de destinație vamale sau poștale office, vom retrimite dar cumpărătorii trebuie să plătească costul de transport maritim efectuate. 5. În mod normal, vom marca element la fel de CADOU, valoarea declarată în mod normal mai puțin de 30$USD în scrisoarea de trăsură, în scopul de a reduce sau de a anula taxele de import. Dacă aveți orice cerințe specifice în declarația vamală, va rugam sa ne semnalati atunci când comanda.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 6cm (7.87in x 7.87in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Semnal De Ieșire NA
culoare 2A, 3A, 4A, 5A, 6A, 8A, 10A, 12A, 20A, 30A, 40A, 60A
Garanție 2
Greutate 0.2kg
Numărul De Model NA
Tensiune De Intrare AC85-220V
Tensiunea De Ieșire DC5V
certificare CE,FCC,RoHS,CCC
Nume De Brand veromount
Tip De Element De Iluminat, Transformatoare
Semnalul De Intrare NA
Material Aluminiu
Plug Type Nici unul
Caracteristici NA

Produse similare