Din Oțel Inoxidabil Subțire Bani Clip Portofel Card De Credit De Afaceri De Card De Credit Card Clemă Portofelul Cu Bani

32.94lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere produs Premium din oțel inoxidabil, design personalizat de Yixiangqing marci. Finisaj neted, cu aspect de lux și de a simți, de a ajuta-l păstrați facturile și carduri de credit cu stil. Nici un extra buzunar mai mare parte, o alternativă modernă la portofele voluminoase. acesta poate fi mare cadou pentru Ziua Tatălui, de Absolvire, Petrecerea Burlacilor, Nunta, Evenimente Corporate, Aniversare, Crăciun sau pentru că cineva special. NOTĂ: Datorită design Minimalist bani clip este recomandat pentru utilizarea cu 10-15 facturi/note de împăturit în jumătate, SAU 3-5 cărți.

Nu trebuie să lucreze pe Wall Street pentru a transporta banii cu un pic de swag. Dacă achiziționarea de o cafea sau un iaht de lux, te face iasă în evidență cu acest compact clip de bani. Se va opri, de asemenea, că inestetice umflatura in buzunar. Nu lasa Gordon Gecko și filmul mobsters păstra toate cele mai bune stiluri și moda pentru ei înșiși. Răsfățați-vă (sau un cadou perfect pentru alții), la acest joc se răcească și elegant clip de bani.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 9cm x 8cm (3.94in x 3.54in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Nume De Brand Yixiangqing
Material Principal Metalice
Numărul De Model 1
Element De Lungime 2.5inch
Compoziția Materialului Metalice
Model Tip Solid
Tip De Element clipuri de bani
Lățime Produs 0.3inch
Înălțime Element 0.9inch
Gen Unisex

Produse similare