Livrare gratuita Plus de culoare Amenda amestec Lână Merinos rătăcire fibre 50G Perfect în Umed și ac Felting Y06

32.30lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De înaltă calitate, cu o stralucire naturala, Pot fi folosite pentru a ac felting și felting umed. Ac simțit, pentru producția de animale de păr, naturale smocuri de efect. Umed simțit, pentru a face șaluri, eșarfe etc. mai repede de împâslire viteza. greutate : 50g/sac

TRANSPORT TERMENII:

1.Timp de procesare:noi, de obicei, nava în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce a primit plata integrală.

2.Servicii de transport maritim:în mod normal, oferim Transport Gratuit prin china post air mail.

TIMP DE LIVRARE:

1.De obicei durează aproximativ 15-30 de zile lucrătoare pentru a primi produsele comandate(mai ales în 10-20 de zile lucrătoare).

2.De transport maritim internațional este afectată de mai mulți inconstant factori,e.g.vamale,bilete de avion,de vreme,de război și de politică comercială,prin urmare, transporturile pot obține întârziată uneori.Vă rugăm să ne contactați dacă încă nu au primit obiecte după timpul estimat de sosire,atunci cu siguranță vom afla și de a rezolva problema pentru tine în mod satisfăcător.

CONTACTAȚI-NE:

1.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru,vă rugăm să re-a trimis un e-mail sau trimite un mesaj la noi,și ne va răspunde la tine cât mai curând posibil.

2.Vă rugăm să rețineți că culoarea de reprezentare este subiectul de fabricație variație și nu poate fi exactă.De asemenea, rețineți că setările monitorului poate varia de la calculator la calculator și pot denatura culoarea reală.Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a plasa oferta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 17cm x 14cm x 8cm (6.69in x 5.51in x 3.15in)
Tip De Unitate Geanta
Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Material 100% LÂNĂ
Tip Merinos
Utilizarea filare
Tip De Produs Alte Fibre
Tip De Fibre Top

Produse similare