Jos Tubul de E-bike cutie baterie biciclete Electrice Baterie de caz de plastic pentru 36V/48V mare capacitate 18650 titularului (FĂRĂ celule de Baterie )

172.55lei

Adauga la lista dorintelor

Baterii

Descriere produs


Aceasta este Doar o Baterie caz pentru că, fără celule de baterie inisdedemo care poate deține Max 52 buc 18650 celule , este potrivit pentru 36V sau 48V acumulator litiu-ion

asamblare

1) de Referință : în ceea ce privește dimensiunea , vă rugăm să aruncați o referire la belowing desen .

2)Accesorii : ca a postat Fotografii , acesta va include blocare , de încărcare și descărcare a conectorului de alimentare panou de afișaj ,de Jos de montare șuruburi din oțel inoxidabil

,18650 celule titularii etc

Notificare:

Produsul a două tipuri de indicator. Vă rugăm să lăsați un mesaj și să-mi spuneți care este cea de care ai nevoie.

Clientul ar trebui să ne informați cât de mult de tensiune va aveți nevoie de cât avem nevoie pentru a instala corect de putere indicator de bord în acest caz. puteți alege 36V sau 48V bazate pe cererea dumneavoastră. vom trimite aleatoriu dacă, fără nici o notificare formă de clienti. Multumesc pentru amabilitate cooperare.

Profesia Fabrica De Baterii

De înaltă Calitate, Capacitatea Reală de vanzator Cinstit DVISI

Bine ați venit să ne contactați pentru en-gros

PLATĂ 1.Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2.Plata trebuie să fie făcută în 3 zile de la comanda. 3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou de Plată trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. TRANSPORT 1.Am expediat în întreaga lume(asteptati-va unele țări și APO/FPO). 2.Articol va fi trimis în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este primită. 3.În general, timpul de livrare este de 10-60 de zile lucrătoare. Dar din cauza obiceiuri diferite de compensare în timp în diferite țări, acesta va fi efectul pe parcelă normală a timpului de livrare, deci, vă rog, sub suport. 4.Vom accepta DHL, UPS, EMS și alte Express, dacă aveți nevoie de a schimba mod de livrare, vă rugăm să contactați cu mine. 5.Dacă nu primiți coletul în 45days, vă rugăm să contactați cu noi cât mai curând posibil, vom rezolva în primul timp. 6.Costul de transport nu este inclus import taxe fiscale personalizate, cumpărătorul ar trebui să responsabile pentru aceste taxe vamale.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
culoare Negru
Tip Li-Ion
Setați Tipul Numai Baterii
Capacitate Nominală 0mAh
Acumulator De Schimb Da
Nume De Brand DVISI
Dimensiune Prismatic
Pachet Pachet 1
Baterie Număr 1
Numărul De Model E-bike cutie baterie

Produse similare