Ultra-light Non-șurub Non-balama fără ramă Cadru de Titan Gri Verde Maro Polarizat ochelari de Soare de Conducere Călătorie de Pescuit Umbra Soare

138.03lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


PRODUSE DIMENSIUNE - material Cadru:Titan, Lentilă lățime: 2 3/8"(61mm),latime Cadru: 5 5/16"(135mm), Lens înălțime: 1 7/16"(37mm), Pod (DBL): 11/16"(17mm), Templul lungime: 5 1/8"(130mm), arc balama: Nu, dimensiune Cap: Mediu mai larg.

TITAN fără rame, ochelari de SOARE POLARIZAT DESIGN: cel mai Nou design creează o modă și puternic produs; urmează cele mai recente stil de a crea un aspect unic pentru barbati si femei ochelari de soare polarizat, oferă un model atemporal, care combină moda de mare de styling de calitate, performanță și confort. Protejați-vă ochii cu extrem de durabil wrap-around lens și cadru elegant.

Ochelari de SOARE: Incluse 1 buc șurubelniță, 1 buc lentile polarizate card de test, 1 buc profesionale ochelari de curățare pânză, 1 buc husa, 1 buc exterioare cu fermoar caz. Protecție UV400, doar îndoit în fire de-o parte pentru a merge la urechi, foarte usoare. Mai nou design creează o modă și puternic produs; urmează cele mai recente stil de a crea un aspect unic pentru barbati si femei ochelari de soare polarizat, oferă un model atemporal, care combină moda styling de calitate, performanță și confort. Protejați-vă ochii cu extrem de durabil wrap-around lens și cadru elegant.

CALITATE POLARIZAT ochelari de SOARE - FDA Înregistrată ochelari de Soare și Ochelari,Accord cu ANSI Z80.3-2010,Accord cu BS EN ISO 12312-1:2013 și EN1836:2005+A1:2007,Accord cu CA/NZS 1067:2009,Eyekepper polarizate-100% protectie UV lentile material filtreaza 100% UVA / UVB / UVC & lumina albastră dăunătoare până la 400nm. Prin aceasta lentila ofera o mai mare definiție, mult mai natural, culoare și claritate de neegalat pentru a vă permite pentru a vedea mai multe detalii; Asigură claritate optică, fidelitate vizuală și rezistență la impact.

Negru G15

Gunmetal Gray

Aur Maro

Achiziționarea Note: achiziționarea de Fotografiat cât mai mult posibil înainte de înțelegerea de bunuri, dacă nu este clar, vă rugăm să întrebați sau un mesaj, sau, în cel fotografiat pentru "la vânzător mesaj, notă." a furniza produsele NOASTRE atâta timp cât nu există inventarul asupra bunurilor, puteți să fiți siguri de a cumpăra, dacă fenomenul este prea târziu pentru a actualiza, magazinul va fi în cel mai scurt timp posibil pentru a comunica cu cumpărătorul de contact și să negocieze soluții. Angajament autentic produsele Noastre sunt originale, accept inspecție. culoare toate produsele NOASTRE sunt luate în natură, datorită tehnologiei, de afișare, de lumină, din motive de mediu poate fi un pic de culoare fenomen, vă rugăm să înțelegeți. Plata 1) Vilatudor.ro acceptă Visa, MasterCard, Maestro card de debit, și transfer bancar, prin intermediul băncilor. Pentru a afla mai multe despre metodele de plată pe Vilatudor.ro, vă rugăm să consultați http://help.Vilatudor.ro/payment_faq.html. 2) vă Rugăm să acorde termen de 3 zile de la comanda dumneavoastră, dacă este posibil. Doar nava de mărfuri pentru a le în funcție de adresa ei au scris în Vilatudor.ro, dacă vor o schimbare, vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când au loc comanda. nava 1), atunci Când plasarea unei comenzi, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom verifica elementele în termen de 2-5 zile după ce plata dvs. este pe deplin verificate. 2) nu garantăm perioada de livrare pe toate expedierile internaționale (în special pentru mailpost), din cauza diferenței în vamă, ori în țări individuale, care pot influența cât de repede produsul lor este controlată. dimensiuni Toate dimensiunile sunt măsurate de mână, poate dura 2-3 cm abateri. pentru vopsirea Diferențe de culoare poate fi din cauza unor alte motive, cum ar fi culoarea de reflexie în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă ei cred că elementul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați dacă o întoarcere sau de restituire este posibil. mesaj 1) feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi. Vă rugăm să faceți clic 5 stele feedback-ul dacă vă place produsele noastre și servicii. Eu voi fi preț competitiv și servicii mai bune de tot. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de a deschide un litigiu pe Vilatudor.ro. Am înțeles tristețea pe care le-ar putea avea în cazul în care pentru a merge în neregulă, așa cum credem că toate problemele sunt rezolvate pentru cooperare activă și o bună comunicare! 2) Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu vor primi răspunsul nostru, vă rugăm să trimis e-mail si va vom da-le cât mai curând posibil

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 10cm x 10cm (7.09in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Lentile Optice Atribut Polarizat
Lentile De Material Polaroid
cadru de culoare Multi
Numele Departamentului Adult
Stil Fără ramă
Material Cadru Titan
Nume De Brand Brightzone
Ochelari De Tip Ochelari de soare
Gen Bărbați
Obiectiv Lățime 61MM
Tip De Element ochelari
Lens Înălțime 37mm

Produse similare