Copilul PlayMats Pentru Copii În Curs De Dezvoltare Covor Covor Copii De Joaca Pentru Copii Baby Gym Saltele Spuma

53.49lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Taxele de Import:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpărare.

Detalii De Transport Maritim:

Cele mai multe elemente ne va livra în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata integrală a fost confirmat.

Standard de transport maritim este China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket gratuit (unele specifice de țară trebuie să plătească suplimentar taxa de transport).

În general, timpul de expediere este intre 10-25 de zile. Dar, uneori, este depinde personalizate diferite de rezolvare de probleme.

Putem oferi Express (EMS, DHL și așa mai departe), cumpărătorul trebuie să se adauga taxa de transport in plus pentru a face upgrade pentru a Exprima de transport maritim. Aceasta va dura aproximativ 5-7 de afaceri de zile pe drum pentru cele mai multe țări.

De asemenea vindem produse de transport maritim din Federația rusă, rusă cumpărătorul poate cumpăra de la ruși depozit direct.

Returnare și Rambursare:

Dacă există orice probleme cu produsele noastre, puteți solicita returnarea sau de restituire în termen de 7 zile de la primirea produselor. Dar vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți la început, înainte de a se întoarce sau deschiderea unui litigiu, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele pentru tine.

Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, sau vom refuza de a face o rambursare.

Pentru un produs defect vă rugăm să ne oferi imagini clare.

Feedback-ul:

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastră de dezvoltare,astfel încât vă rugăm să lăsați Feedback-ul de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă Mulțumesc foarte mult.

2. Te rog, nu ne părăsi orice Feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutor, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, dacă aveți orice problemă. Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră. Vom face toate eforturile pentru a răspunde la toate anchete serviciul clienți în termen de 24 de ore din cauza de diferenta de fus orar.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 25cm x 20cm (11.81in x 9.84in x 7.87in)
Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiune 200CM*180CM, 180CM*150CM, 180CM*120CM
Caracteristici Sport,Soft Educațional
Cu suport pentru Joc pătură sau Nu No
Avertizare NO
Material spuma
Gen Unisex
Numărul De Model PXD
Intervalul De Vârstă 13-24 Luni,0-12 Luni
Dimensiuni 120*180*0.5 cm,150*180*0.5 cm,200*180*0.5 cm
Tip Tot
Grosime 0,5 cm

Produse similare