Multifuncțional Nou Mediu De Apă De Origine Folosit Spray Mop Pentru Diferite Tipuri De Pardoseala De Uz Casnic De Curățare Podea Instrumente 2 Clolors

78.68lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Multifuncțional Nou Mediu De Apă De Origine Folosit Spray Mop Pentru Diferite Tipuri De Pardoseala De Uz Casnic De Curățare Podea Instrumente De 3 Clolors

Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate. Mare ajutor pentru curățarea acasă sau de la birou!. De declanșare este scurt și qiuck care ajuta la spray pentru a curăța mizeria într-o clipă, fără echipamentul necesar. Acesta poate fi ușor de folosit de către Adulți sau Copii. Economisiți energie pentru a transporta grele găleată și pierde o mulțime de apă. Foarte Recomandat pentru persoanele care au dureri de spate sau oameni în vârstă. Specificatii: Culoare:Albastru,Verde Dimensiuni: 130*45 cm Cantitate: 1 buc Pachet incluse: 1 x Spray Mop (accesoriu inclusiv mop manere, sticla, 1 mop pad,mob cap,consolidarea bar)

1:în Germania clienții

vă rugăm să ne spuneți numărul EORI, dacă doriți pentru a navei prin FedEx sau TNT . Fără ele, am putea doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !

2 :pentru clienții din rusia

vă rog lăsați-vă numele complet ( cel puțin 3 cuvinte ) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !

3:pentru clienții din Brazilia

dacă doriți pentru a navei prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CPF sau CNPJ ). Fără ea, vamale va returna bunurile în China .

4:pentru Ucraina, Belarus clienții

Dacă alegeți să livreze către China Post( în special Ucraina, Belarus ), vă rugăm să așteptați cu răbdare, este oarecum lent, cel puțin va dura aproximativ 30 de zile .

5:pentru clienții din America de Sud

dacă aveți numărul fiscal ( cum ar fi Argentina, Peru, Columbia ,etc) , se va reduce multe probleme cu vama.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 80cm x 30cm x 30cm (31.50in x 11.81in x 11.81in)
Greutate Pachet 0.85kg (1.87lb.)
Tip De Unitate bucata
Utilizare Podea
Nume De Brand SIBAOLU
Material Plastic
Caracteristică Eco-Friendly
Numărul De Model 0303
Numele OUSSIRRO
Stil Mână

Produse similare