Atom BR Versiune PNP MOS FET J554-JLH1969 Single-ended Clasa a, putere amplificator DIY kit (2 canale)

88.78lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


JLH1969 Circuit știm cu toții că este cunoscut, este un vechi și familiar jucători, iar incepatori vor să joace circuit; cu toate acestea, în întreaga cele mai multe din kit-ul este în mare parte limitată de preț semnificative de la câțiva dolari la zeci de dolari, o componentă importantă utilizează, de asemenea, non-ieșire audio de capacitate, într-adevăr. . . .

Ceea ce a dus la mare multi-player petrece un efort mare pentru a face JLH1969 după ce au ajuns la o astfel de concluzie, nu dinamic, nici frecvențe. . . . . Pare, este de a asculta la o "voce"

Atom -JLH1969 caracteristici:

1, Mono structură, ușor de utilizat jucător de aproximativ șasiu de răcire instalare pentru a obține o mai bună efect de răcire, dacă optional ZERO-ZONĂ special facut HPOO putere, obține cu ușurință complet independent canal dual mono, rațiunea a fost de aproximativ 100% pe separare.

2, Luând în considerare doar pentru a face post-amplificator, această versiune nu este de prisos pentru a crește electronice de filtrare, poate spori dinamic.

3, de Pe Internet, folosind doar unul de intrare condensator de cuplare Nichicon MUSE BP 47UF mare de cuplare capacitate, nu a studiat serios, real tras Shaoyou cu siguranță stropite cu atât de mult, sunetul nu are sunet care nu; atunci când pe după capacitate, va submina vedere al JLH1969 și 47U împreună, veți găsi mai multe meciuri de acest condensator circuit.

4, utilizarea Internetului doar o singură ieșire de cuplare condensatori Nichicon KG II fișier 3300uF, această capacitate cu capacitate de intrare de un meci perfect.

5, feedback-ul și bootstrap condensator, folosind ELNA CERAFINE, în scopul de a avea o dinamică și intensitate, cele două condensatoare trebuie să fie pe ELNA CERAFINE, dar a trebuit să fie nou instalat (Thailanda de încărcare), acesta nu poate fi mai devreme de piele roșie.

6, În scopul de a face mai mult sens de urechea care aude, feedback-ul rezistor comutator AB de carbon, în timp ce, de asemenea, s-au alăturat AB intrare etapa de emisii reduse de carbon R valoare

7, etapa De intrare tranzistorul de potrivire este foarte important, am prefera Toshiba C2240BL

8. Tub de alimentare utilizați P-MOS FET J554 capăt al tubului , subliniind dulce vocea poporului .

NOTĂ: Acest kit, Toate părțile trebuie sudură și încercări.

Ingredientele de mai sus este versiunea de serie a școlii de sunet program cu PCB magic jucătorii pot schimba, de asemenea, în conformitate cu schema de mai sus.

PS: atunci Când împingând 6 ohm difuzoare, este recomandat să nu mai mult de 1A curent, 4-ohm difuzoare, este recomandat să nu mai mult de 2A curent de repaus, este recomandat să utilizați un singur 24V DC tensiune.

Principalele capacitatea de filtrare a nu mai puțin de 15000uF, în caz contrar frecvență redusă vor fi afectate. Punte redresoare este recomandat să facă șasiu podea de răcire.

Mono radiator recomandă nici mai puțin decât 246 * 30 * 90 (1A timp)

PCB Dimensiuni: 75mm*50mm

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Pachet Da
Numărul De Model J554 JLH1969
Nume De Brand GZLOZONE
Canale 2 (2.0)
Putere Maximă Per Canal 10W

Produse similare