Craciun La New Îmbrăcăminte Desen Animat Om De Zăpadă Și Flori Model Imprimat Rochie Cu Culori Diferite

64.60lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Despre Plățile

- Sprijinim Escrow(Alipay),card de credit, visa, mastercard, etc. - Cumparatorul este responsabil pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Despre Transport

- Toate articolele cu "Transport Gratuit"va fi trimis prin China Post Air mail,care întotdeauna nevoie de aproximativ 20-60 de zile lucrătoare (nu inclusiv de sarbatori)pentru a ajunge.

- Dacă ePacket poate ajunge adresa ta,ne va schimba pentru Epacket,care durează aproximativ 15-27working zile (inclusiv zilele de sărbătoare).

- Dacă doriți ca elementele de urgență,puteți alege mai rapid alte moduri de transport,cum ar fi DHL,EMS,FEDEX,UPS, etc.,care nu sunt transport gratuit,cu toate Acestea ,vă puteți bucura, de asemenea, suplimentare, reducere pentru mai rapid de transport maritim moduri.

Termeni - de A transporta fără probleme și rapid, decizia finală este la opțiunea noastră de a livra produsele prin alte curriers. - Noi nu suntem responsabili pentru orice accident, întârzieri sau alte probleme care sunt de responsabilitatea de serviciu de transport maritim.

Garanție și Returnare - Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să contactați cu noi prin trademanager sau e-Mail pentru a face un schimb sau de restituire înainte de bunurile sunt returnate(costul de livrare nu se restituie) - Dacă orice daune s-a întâmplat în timpul transportului, vă rugăm să ne trimiteți fotografii odată ce ați obține bunuri. Apoi vom lua legătura cu tine pentru a găsi cea mai bună soluție. - Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, nu acoperă nici un produs pentru daune după utilizare. Feedback - Noi depinde satisfacția succesului, prin Urmare, feedback-ul dvs. este important pentru noi. - Dacă sunteți mulțumiți de achiziție, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv, și feedback-ul automat de sistem va pleca imediat feedback-ul pozitiv la fel de bine. - Prioritatea noastră este de a atinge rapid și clar de comunicare cu clienții noștri. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, dacă sunteți nemulțumit cu achiziția dvs. în orice mod.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 1cm (11.81in x 7.87in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Material Poliester
Tip De Element Topuri
Culoare Același ca Imagine
Componente Rochii
Numărul De Model L1013-L1026
Dimensiune S,M,L,XL,XXL
Tehnologia Imprimare / vopsire
Utilizare Specială Costume
alte tesatura bumbac 10%
Tesatura principal compoziția Poliester 70%,Acril 10%
Caractere rochie costum
rochie de lungime Genunchi Lungime
Gen Femei
Elemente populare Imprimare
Lungime Maneca Maneca Lunga
Tip De Sursă Film & TV
Forma combinație Singleton
Model Desene animate

Produse similare