Cele mai noi PU Transporta Protecție Vorbitor Geanta Husa Capac Cutie de Caz Pentru Sony XB10 Portabile fără Fir Bluetooth Vorbesc-Fit pentru Plug&Cabluri

48.37lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Clasic de închidere cu fermoar pentru confortul usor la Inchidere si Deschidere. DIMENSIUNI; interior: 4.18 x 4.18 x 5.05 inch .

Material: Poliester + PU,Mâner: cazul Nostru dispune de o foarte confortabil mâner cauciucat, care permite ușor și convenabil de portabilitate pe drum. Bucurați-vă de melodiile preferate oriunde!

Vorbitorul nu poate rezista la impacturi sau stropi pe cont propriu - dar greu de caz poate! E semi-impermeabil, rezistent la șocuri, Elegant și Durabil. Garantat pentru a preveni orice daune la difuzor Bluetooth.

Dur, rezistent la apă exterioare EVA shell oferă protecție final de la bate, picături, umflături și stropi,celălalt cu un colaps zona, permițându-vă pentru a transporta cu ușurință oriunde

Design interior și de garanție: acest caz este echipat cu compartiment Separat pentru plug, și o cameră pentru cablurile care vin cu difuzor.

Descriere:

Produse folosind materiale de înaltă calitate de prelucrare, protecția mediului gratuit de la contaminare, ușor, convenabil de a transporta, este o călătorie specială pungă de protecție, poate proteja în mod eficient boxe bluetooth.

Caracteristică:

1.Stare:Brand new și de Înaltă calitate.

2. Material:PU piele, finisaj satinat.

3.Culoare:Negru

4. Greutate neta: 150g

5.Portabil,de moda,de lumină și de mare caz de protecție pentru Sony XB10 Difuzor Portabil Bluetooth se potriveste model # SRSXB10/BLK/SRSXB10/ALBASTRU/SRSXB10/WHT/ SRSXB10/ROSU

Pachetul include:

1x caz

1x Alpinism cataramă (Vorbitor și accesorii nu sunt incluse).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Nume De Brand Crusta Pro
Pachet Da
Tip De Element Shell
Material Metal
Numărul De Model Pentru Sony XB10 Portabile fără Fir Bluetooth Vorbesc-Fit pentru Plug&Cabluri

Produse similare