Transport Gratuit! De înaltă calitate, Rece Aliaj de Aur cu Pietre Kylin Leu de Masina Breloc de Chei pentru Bărbați și Femei, Cadouri Promotionale

29.51lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Avem multe alte stiluri de brelocuri pentru alegerea ta, pls verifica mai mult pe magazinul nostru

Oferim 1 buc transport gratuit pentru toate acestea, și putem oferi, de asemenea, en-gros de servicii cu reducere mare! Pls contactati-ne pe linie sau pe Skype nikkying1 pentru cel mai bun preț pentru cantitatea mare!!!

Va rugam sa folositi cosul de cumparaturi pentru a face o comanda pentru mai mult de un articol.

Proces : a adăuga produse în coș de cumpărături-continua cumparaturile-vezi coș de cumpărături-verificați toate elementele-faceți clic pe CUMPARA ACUM-alege metoda de transport maritim-confirma plata!

Fotografia Produsului Arată Ca Mai Jos:

Notificare de Livrare:

1.Toate pachetele noastre sunt trimise la POST air mail în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată.

2.Transportul durează în mod normal în decurs de 30-35 zile. Exact de zile de livrare variază în funcție de diferite țări. Uneori dura un pic mai mult din cauza de expediere Locale sau din alte motive . S-ar putea merge mai mult de 35 de zile , dacă nu se poate obține în termen de 35 de zile de când am să plec , vă rugăm să ne e-mail.

Puteți alege, de asemenea, EMS, FEDEX, DHL, UPS și TNT. Pls contactati-ne pe linie pentru verificarea exactă taxa de livrare pentru țara dumneavoastră în conformitate cu efective de greutatea pachetului. Multumesc!!!

Client Service

Pentru dumneavoastră satisfacition este scopul nostru.Te rog, nu pleca negativ sau netural feedback-ul sau deschide orice disputa fără comunicare.

Credem că comunicarea noastră va slove problema pentru tine.și obiceiul să vă dezamăgesc.Stiti vreun negativ sau netural sau litigiu va afecta ambele părți,și obiceiul de a lăsa problema chiar fi sloved.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la din Cauza diferenței de fus orar între China și locația dumneavoastră, uneori, răspunsul la mesajul dvs. va fi amânată cu 6-10 ore.Ne răspunde la mesaje de luni-vineri, în timpul orelor obișnuite, și cele mai multe mesaje sunt răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare. Vă rugăm să fie pacient! Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 3cm (9.84in x 7.87in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Material Metal
Gen Femei
Fine sau de Moda Moda
Forma\model Animale
Nume De Brand Charmcci
Metal de culoare De aur-culoare
Tip De Element Brelocuri
Stil Trendy
Numărul De Model YSK
Metale De Tip Aliaj De Zinc

Produse similare