155 CM Lățime Roșu Închis Tesatura Jacquard pentru Toamna și Haine de Iarnă Haina

132.99lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere tesatura

Deoarece aproape de tesatura nostru este special pentru Europeni și Americani de top grad de piață,așa că este de înaltă calitate și cele mai recente moda.Prețul de haine pe care a făcut din aceste material este foarte mare,dar aici puteți să-l cumpere la un preț rezonabil.Nu veti regreta să-l cumpere.Puteți face haine se referă la imaginea sau face doar o vei face.

Transport

Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport,dar costul de transport nu include taxe de import.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produse este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că sunteți responsabil pentru toate aditionala taxele vamale,taxele de brokeraj,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Conform ordinului,avem dreptul de a schimba o mai bună metoda de transport maritim,cum ar fi statele UNITE ale americii mai mult de 300 de dolari sau mai greu de 2 kg se va schimba la UPS,Federația rusă mai greu de 2 kg se va schimba la EMS.

Se întoarce

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Dacă nu există nici o problemă de calitate cu articol,vă vom returna dacă returna produsul în termen de 7 zile de la primirea articolelor.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminare,fundal etc.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați posibive feedback-ul și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 27cm x 17cm x 5cm (10.63in x 6.69in x 1.97in)
Tip De Unitate Metru
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Model Fire Vopsite
Technics Țesute
Utilizarea Materiale De Îmbrăcăminte
Caracteristică Alte
Lățime 155cm
Greutate 320g/m
Tip Alte
Tip De Produs Alt Material
Material poliester & vascoza & linie de metal

Produse similare