Mnotht 1/6 Scară de sex Feminin Sexy Halat de baie Jucărie Pijamale, Haine Accesorii Model sani Mari corp Pentru 12" Soldat de Acțiune Figura

42.15lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Mnotht 1/6 Scară de sex Feminin Sexy Halat de baie Jucărie Pijamale, Haine Accesorii Model sani Mari corp Pentru 12" Soldat de Acțiune Figura Material: pânză de Dimensiune: 1/6 jucărie de Utilizare: 12 inch soldat jucării Notă: Aceasta este accesorii pentru 1:6 soldați, nu se potrivesc for1/1. Nu se aplică persoană reală Nu includ bodyExcluding cap,figura cu alte accesorii,accesorii,susține pieptul mare organism de sex feminin. Pachetul include: 1XBathrobe,nu includ figura cu alte accesorii. Despre transport:

1) Elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata primite. Există un număr de urmărire cu fiecare pachet.

2)timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori. Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc.) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

3) vă rugăm să lăsați-mi un mesaj cu numele complet atunci când plasați o comandă, cumpărătorii din Rusia și Ucraina trebuie să lase un nume complet! Sau nu putem livra pentru tine în timp util! vă mulțumim pentru cooperare în avans!

4)Pentru cumpărători, în unele țări, suplimentar impozite și taxe se pot aplica.Și nu Suntem responsabili pentru taxe sau impozite din țara dumneavoastră.Vă mulțumim pentru înțelegere! Serviciul clienți și Feedback-ul:

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare(5 stele), dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Control De La Distanță No
Intervalul De Vârstă > 14 Ani> 6 ani,> 8 de ani,12-15 Ani,Adulti,5-7 Ani,8-11 Ani,> 3 ani
Tip De Element Model
Marionete De Tip Model
Dimensiuni 1/6 jucărie
Dimensiune One Size
Versiune Tip Prima Ediție
Gen Fete
Mfg Număr De Serie Model
De Animație Sursa Vest Animiation
Scara 1/6
Numărul De Model Actiune Si Figura
Tema Film & TV
Finalizarea Gradul Produse Finite
Nume De Brand Mnotht
Mărfuri Atribut Produse Finite
Soldat Accesorii Soldat Produs Finit
Avertizare nu se potrivesc pentru 1/1
Material Flanel
Starea În Stoc

Produse similare