1/160 Scară GeeBee Racer R-2 3D DIY Metal Asamblare Model de Lux Profesionale Gravură Puzzle Alamă Amuzant Cadou Rafinat jucarii

62.94lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1/160 Scară GeeBee Racer R-2

Alama

36*56*39mm

Ușor

Elicea poate muta

Gee Bee Racer este cu adevărat unul-de-un-un fel și, odată ce veți vedea, va uita niciodată. Acest mic elice condus avionul a fost remarcabil și deține un bine-meritat loc în analele de istorie a aviației.

În 1930 GEE BEE racer văzut zilele sale de glorie. În acele zile, zbor concursuri care au testat viteza au fost frecvente, la fel ca istovitoare teste în mașină circuite de curse NASCAR și Formula Unu sunt astăzi. În aceste zile, cu greu ne putem imagina astfel de curse în anii '20 și' 30, dar în acele zile de curse de viteză avansate de progresele înregistrate de tehnologia de aviație foarte mult. Aceste curse au avut loc peste tot în lume, și a devenit unul dintre cele mai importante evenimente peste tot în Statele Unite ale americii. Gee Bee Racer a fost o capodoperă care a plecat în moștenirea sa, o serie de înregistrări și amintiri de neuitat în mintea poporului American. Granville Frați, prin urmare, în G. B., a început compania lor, în Springfield, Massachusetts pentru a produce avioane pentru uz privat, dar s-au dus pe pentru a produce curse mai mari avioane. Granville Frați, patru în total au fost conduse de cel mai în vârstă, Zantford"Bunica"Granville. Howell W. "Pete"Miller a fost inginer principal pentru marca Gee Bee design. Abordarea lor inovatoare de proiectare a aeronavelor și-au arătat ardere pasiune pentru curse aeriene.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
raport 1
Puzzle Stil Puzzle 3D
Gen Unisex
Nume De Brand JWLELE
Material Metal
Numărul De Model B16006
Intervalul De Vârstă > 8 de ani,12-15 Ani,Adulti
Avertizare Acest produs nu este pentru copii sub 3 ani
Stil Militar

Produse similare