041030 3.7 V litiu polimer baterie 401030 BT2010 baterie setul cu cască Bluetooth BT0202 baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

44.81lei

Adauga la lista dorintelor

Baterii

Descriere produs


Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc! Sfaturi: Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest batteryBattery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normalBattery Dimensiune și Capacitate a de eroare rangeBut putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie ModelVoltageCapacityetc., NICI cu Amănuntul BoxPacked în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine. Caracteristici: 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include: 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer. Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc.. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice.

Contur dimensiune: 4*10*30mm

Capacitate: 90MAH

Tensiune nominală: 3.7 V

Tensiune de încărcare: 4.2 V

Volumul (mărimea): mare (gros) de 4 MM* lățimea de 10 MM* 30 MM

O, MP3 Viața de litiu

Și telefon mobil baterie cu litiu, generalul MP3 a Construit-in baterie cu litiu de viață este profund încărcare 300-500 Secundă (GB), care este, după unul sau doi ani de utilizare, timp de redare va fi redus în mod semnificativ, iar unele chiar nu pot fi utilizate pe deplin, atunci trebuie să înlocuiți bateria nouă poate fi folosit. Și aproape toate brand-name mașină fără serviciu clienți serviciu, în scopul de a reduce costurile, instalat atunci când nu există Bateria B produse (fabrica de produse defecte, defecte, calitate), de uz general, de trei luni după performanța bateriei poate scădea, speranța de viață mai scurtă.

Doi, MP3 Juca timp de litiu

Capacitatea mașinii și timpul de joc și consumul de energie a bateriei este legat la dimensiunea ecran mai mare, puterea generală a bateriei este, de asemenea, mai mare. 1.2 de mai Jos a ecranului MP3 capacitatea de litiu 150--300mAh, Full time, după jocul de putere 8 Despre oră , de 1,5-1,8 Inch ecran MP3 capacitatea de litiu 300--1000mAh, 2.5 Inch ecran MP4 capacitatea Bateriei în 1800mAh Despre . Pentru că nici un nume de brand mașină de serviciu clienți serviciu, în scopul de a reduce costurile, instalat atunci când nu există Bateria B produse (fabrica de produse defecte, defecte, clasa), decât capacitatea generală de O calitate mai Joasă de 20% Despre , timpul de Joc va fi mai scurtă .

Trei, cum de a judeca masina mea este problema bateriei?

Dacă ai MP3 dispozitive Bluetooth au următoarele fenomene, acesta va fi o problemă baterie, trebuie să fie înlocuite:

1 utilizarea a mai mult de un an, a juca (standby) timp scurtat semnificativ ( 3 Ore sau cam asa ceva, care indică faptul că capacitatea bateriei este redusă, durata de viață a.

2 nu se Poate porni, sau power off: bateria internă scurt-circuit sau de calitate proastă de păr barbotare sau rezistență mai mare, baterie eșec.

3 a Juca, mai rău: baterie cu rezistență internă devine mare, tensiunea de ieșire este prea scăzut.

4 nu Poate juca: Baterie inel sau circuit de protecție, baterie eșec.

Fii atent MP3 Dacă la început este normal, apoi un defect este găsit 90% De mai sus este motivul pentru baterie, alte componente electronice sunt mai puțin probabil să sune, iar bateriile sunt consumabile, calitatea este inegală, și distribuția de încărcătorul este în general mai mare decât tensiunea de ieșire, tensiunea (special Litiu Co. 4.2 V) funcția , se bazează în Întregime pe protecția bateriei linie , Ușor de deteriorat . Un foarte valoros. MP3 nu e bine să fie capabil să-l folosească pentru o baterie de mici dimensiuni !

Patru, cum să știu mașină de baterie?

1, deschide masina: îndrăzneț pentru a deschide masina, MP3 este de fapt foarte simplu, nu vă faceți griji cu privire la deteriorarea aparatului. Verificați cu atenție mașina, pentru a vedea dacă există șuruburi cu o șurubelniță mică pot fi deschise, în general, nu este o coajă de lipit sau există un buton de pe card, cu un cuțit de-a lungul cusătura o săptămână după ce le pot deschide sau deschis, atent, general shell nu va deteriora, atenție cheie.

2, deschis va vedea bateria, dacă bateria este din argint, litiu polimer baterie este în afara folie de plastic pachetului, dacă altă culoare este din oțel sau aluminiu coajă baterie cu litiu, pielea este din PVC manșon de plastic, albastru sunt, de asemenea, negre.

3, uita-te la baterie model: general bateriei sunt pulverizate cu un model (de fapt, este dimensiunea bateriei), cuvintele pot fi înregistrate în temeiul celor de mai sus, dacă nu utilizați o riglă pentru a măsura lungimea și lățimea, înregistrate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Nume De Brand yorwats
Pachet Da
Servicii Magazin de garanție
Cantitatea 1buc
Numărul De Model polimer baterie
Starea 100% nou
Locul de Origine China
Tensiune 3.7V
Tip Baterie Standard
Reîncărcabilă Da
Utilizarea MP3 / MP4 Player
Caracteristică Baterie Reîncărcabilă
Protecție pcb

Produse similare