Car-pass cele mai Noi Moda Faux din piele Auto Universal Capac Volan Volan Masina Hub-uri de Styling Albastru Pentru BWM Nissan VW

54.54lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristică:

1.Usor de instalat, aluneca pe volan si imbunatateste instantaneu aspectul de vechi sau murdar roți de direcție

2.Adaugă confort și stil de moda pentru orice vehicul, protejând în același timp original, roți de direcție, rezistente la căldură, rece, rezistent si rezistent la uzura

4.Anti-alunecare interior miros, gratuit, naturale, ecologice. La modă și de înaltă performanță capac volan

5.Capac volan pot da aduce confort,se poate proteja volan și a proteja mai bine siguranța dumneavoastră

Livrare:

Am doar mail produsului la adresa pe care o scrie, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta, de asemenea, asigurați-vă că pentru a lăsa numele tău complet și numărul de telefon de contact.

Metoda de plată:

Vom accepta ESCROW (ALIPAY).

Se întoarce:

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motive, cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărători va fi responsabil pentru toate taxele de transport pentru returnarea produselor. În cazul în care ați primit un produs defect, aveți până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru un acum unul. În cazul în care ați primit un element greșit, elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original și în stare nefolosită, și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Feedback-ul:

Satisfacție este important pentru noi și apreciem afacerea ta. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele lauda, încurajarea ta va fi cea mai mare motivație.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 20cm x 15cm (5.91in x 7.87in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Element De Lungime 12.6inch
Articol Diametru 12.6inch
Tip De Material Faux Din Piele
Tip De Element Roți De Direcție & Volan Hub-Uri
Lățime Produs 12.6inch
Nume De Brand Car-pass
Numele Modelului zt-0080-1
Articol Greutate 0.3kg
Extern De Certificare De Testare CE
Caracteristici Speciale Proteja volan
Înălțime Element 1.6inch

Produse similare