Roșu GOLDWING GL 1800 Logo Motocicleta Fantoma Umbra Reflectoarelor Proiector Laser Logo LED-uri Lumina

76.22lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Noua Motocicleta Roșu GOLDWING GL 1800 Logo-ul cu Laser Proiector LED Universal vrei ca motocicleta ta de a fi diferit? Vrei pentru a prinde ochii altora? Nu va fi un logo uimitoare de pe pământ atunci când este utilizat. Se va face motocicleta arata mult mai rece. Nu mai ezitare, doar plasa o comanda! Pachetul inclus: 1 X Motocicleta de Proiectie Logo LED-uri de Lumină (Există 4 tipuri diferite de coajă de culoare: Negru / Rosu / Albastru / de Aur ,vă Rugăm să ne spuneți ce culoare vrei,Sau ne va livra aleatoare) caietul de sarcini: de Brand nou element Universal pentru motociclete Usor de instalat Proiecte de Logo-ul: Rosu GOLDWING GL 1800 Tensiune de alimentare: 12V Dimensiune: Ca imagine arată Caracteristici: de Înaltă Calitate din Aliaj de Metal Material. Utilizarea de înaltă calitate și luminozitate Becuri cu LED-uri. Cu manostat dispozitiv! Viață lungă și clar logo-uri! Ușor de instalat.Trebuie doar să instalați și să se joace! Arată clar logo-uri. Instalare: Conectați-vă la Înmatriculare Linie de Lumină ( Recomanda ), vă puteți conecta la lumină de ceață spate linie . Fix pe numărul de șuruburi Folosiți șurubul pentru a fixa lumina, și reglați unghiul potrivit pentru a obține distanța de siguranță doriți notă: vă Rugăm să nu emit direct pentru ochi atunci când îl instalați. Vă rugăm să nu blocheze placa jurul instala poziția

Mai multe Logo-uri disponibile.Dacă vrei,spune-ne la Nr. atunci când oferta. O

B

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Puteți să ne contactați înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem face tot posibilul pentru a rezolva toate problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Nume De Brand Cnpili Pisica
Coajă de culoare Negru/Albastru/Auriu
Tip De Material aliaj metalic
logo-ul Roșu GOLDWING GL 1800
Putere 3

Produse similare