6mm Mată Amazonite Bratara Margele Rugăciune Pomul Vieții brățară 108 Amazonite Mala Margele Brățară Pentru Femei ,Energie Brățară

21.68lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Șirag de mărgele Diametru: 6mm Bratara perimetrul: 76cm

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100%. Acceptam carduri de credit, în timp real, transferuri bancare și plăți offline. ai putea alege una dintre ele să plătească pentru asta. Livrare avem multe transporturi. noi de aprovizionare cu DHL,UPS, EMS, hongkong post ,indicator de transport maritim. DHL este cel mai rapid de transport maritim. în cazul în care comanda mai mult de anumite cantități, ne va livra articolele de DHLDHL,UPS, EMS. este nevoie de doar 3-5 zile.

După ce a primit pachetul, vă rugăm să ne e-mail în termen de 3 zile daca nu sunteti multumiti sau nu sunt daune în timpul transportului. Dar trebuie să ne dai poze cu ei pentru a dovedi aceasta. Dacă doriți să returnați produsele, vă rugăm să păstrați-le în aceeași stare în care a fost trimis. Va vom returna după ce am primit-o, dar suma nu include costul de transport maritim.Vă rugăm să permită până la 5 ing Zile pentru noi pentru a procesa elementele returnate. tu ar trebui să plătească taxe suplimentare. și vă rugăm să păstrați elementele de returnare a păstra în starea inițială.

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii. sincer vă invităm să lăsați un feedback pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre. Noi chiar sper să vă placă. dacă nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să e-mail la noi, vom face noastre cele mai bune pentru serviciul de 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Stil Clasic
Compatibilitate Toate Compatibile
Fine sau de Moda Moda
Material Piatra
Incuietoare Tip Dantelă-Up
Lungime 19cm
Forma\model Mingea
Nume De Brand YMORL
Setarea Tip Nici unul
Metale De Tip Piatra
Tip De Element Bratari
Gen Unisex
Bratari Tip Strand Bratari
Tip Lanț Coarda Lanț

Produse similare