Vintage Designer de Schimb Pietre Manșetă Brățară din Oțel Inoxidabil Brățară Brățară cu 3 Schimba Pietre Femeile Favorit Band Brățară

31.21lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Eu n moda bijuterii industrie, Anna Uluitoare de Design de Bijuterii este unic.Romantic, dulce, de lux, retro, fiecare reflectând starea de spirit, fiecare dintre care sunt încorporate în starea de spirit perfect.

Am să acorde o atenție la funcția de bijuterii casual si romantic, cele mai multe de proiectare în jurul dulce femeie leneș starea de spirit, stilul și variate uimitoare, accesorii.

Materialele sunt, de asemenea, lipirea la un model, fie că este natural sau sintetic prime simplitate strălucitoare de cristal margele, pot fi combinația perfectă de aceeași bucată de bijuterii.

TRANSPORT:

1. Toate elementele vor fi livrate 2-7 zile lucrătoare de la primirea de la Vilatudor.ro.

2. Numărul de Urmărire va fi o completeze, în ordinea după pachetul nava. Informațiile de transport maritim de obicei de actualizarea în câteva Zile.

3. Gratuit, la nivel mondial, prin intermediul Poștei , sau E-pachete de servicii .Susținem, de asemenea, transportul prin EMS sau DHL .

4. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, cel mai coletul va ajunge la cea mai mare parte de țările în termen de 10 la 30 de zile lucrătoare. Unele țări ar putea nevoie de mai mult.

Deci, vă rog, nu deschide un litigiu înainte de livrare. Vă rugăm să liber să contactați cu noi, dacă elementele nu ajunge, vom prelungi timpul de livrare.

RETURE&DE SCHIMB:

1,Dacă aveți orice probleme cu bijuterii,pls liber să ne contactați,vom face cel mai bun pentru a vă ajuta să rezolve problema.

2,Nefolosit,nedeteriorat și starea inițială element poate fi calificat pentru o revenire. Cumpărătorii sunt responsabili pentru Taxa de Returnare.

FEEDBACK-ul:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne lăsați un feedback bun.

Toate feedback bun, cumpărătorul va primi un cupon pentru nici o suma nevoie de CUPON.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ,putem lucra împreună pentru a rezolva orice probleme.

Anna Uluitoare de Design de Bijuterii este un producător original de fabrica de bijuterii de moda,noi modele și producerea de noi înșine fabrica.

Nu va listarea cel puțin 20 de bucăți modele noi în fiecare lună.

Toate bijuteriile face în excellect de calitate.Mai ales pentru Cadouri,sau pentru youself ca în timpul zilei să poarte bijuterii,și prețul cu ridicata pentru reseller clienții.

Găsiți cele mai fabuloase bijuterii în Anna Uluitoare de Design de Bijuterii!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 8cm x 4cm x 2cm (3.15in x 1.57in x 0.79in)
Gen Femei
Incuietoare Tip Ascunse-de siguranță-incuietoare
Bratara Tip
Fabricarea
Tip Lanț Link-Ul Lanț
dimensiune diametru
Fine sau de Moda Moda
Tip De Element Bratari
Setarea Tip Invizibil Setare
Numărul De Model AB-0139
Forma\model Runda
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Ocazie
Bratari Tip Manșetă Bratari
Material
Producător
Stil Clasic
culoare
Pietre
Pachetul de livrare
Nume De Brand Anna Impresionante De Bijuterii
Compatibilitate Meci cu inel
Dacă cu Cutie
Funcția Moda schimb pietre cuff brățară
Metal de culoare De aur-culoare, Culoare Rose Gold, Placat cu Platină

Produse similare