Jingdezhen ceramică și ceramică artizanat antic agățat placă de înaltă calitate ornamente decorative de tip boutique, Mobilier Acasă

182.48lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


METODA:Pur manuală

Locul de Origine:Jiangxi

stil:stil Chinezesc

modelare:Botanica

ambalare:ambalaje din Carton

Imprimare LOGO-ul:sigur

Dacă furnizarea de brevet:nr.

dimensiune:dragonul Albastru, riverside peisaj.

Jingdezhen ceramică vaza email vaza de cristal decor modern, Mobilier Acasă binaurale echipamente de en-gros volumul vânzărilor Cinci mii una sută patruzeci și nouă Cincizeci Jingdezhen ceramică vaza email galben lotus vaza vaza moderna Mobilier Acasă decorare decorare volum de vânzări de Două mii patru sute patruzeci și cinci la Cincizeci de Jingdezhen ceramică vaza email vaza vaza de Mobilier Acasă urechi de rodie decorative decor de vânzări en-gros volum de Cinci sute cincizeci și șase, Cincizeci de Producătorii de vânzare Jingdezhen ceramică email vaza general Huang Lianhua moda moderne de mobilier și ornamente volum de vânzări de Patru mii două sute douăzeci și nouă Cincizeci-cinci Jingdezhen ceramică de înaltă calitate de cristal glazura de colorat vaza Vaza Decor living modern meserii decor Acasă Mobilier volumul vânzărilor Opt mii opt sute Nouăzeci și șase Jingdezhen vaza ceramica neagra glazura Premiul de Aur opt diagrama de sticla vaze mari de podea ambarcațiune modernă ornamente volumul vânzărilor O sută optzeci și nouă O sută optzeci și Jingdezhen ceramică de epocă vaza cu albastru și alb, urechi, burtă mare Acasă Mobilier high-end, bijuterii, ornamente ceramice volum de vânzări de Șase mii opt sute patruzeci și opt Șaizeci Jingdezhen ceramică vaza mare sfârșitul de epocă de aur meserii porțelan vaze colorate opt urechi volumul vânzărilor Trei mii una sută șaizeci și două de mii Trei sute șaizeci și

O, logistică:

Acest magazin de cooperare Logistică: daily express, express, tact, rima livrare etc.. Alipay.com incapacitate de plata trimite EMS (transport copii numai în fiecare zi, nu acceptă specificat expres), SF express taxele de transport.

O, oferta speciala, discount produse nu acceptă numerar la livrare, numerar la livrare numai Shunfeng express.

B, (Alipay de plată produse de transport maritim, de transport maritim limitat daily express), daily express să nu aveți nevoie să contactați serviciul clienți de reparare poștale, transporturile refuzat la plată, vă rugăm să, înainte de a face trebuie să acorde o atenție la.

C, taxele postale în funcție de greutatea reală, implicit, pagina de afișare prima grele poștale și o greutate de mai mult de 1 kg trebuie să contactați serviciul clienți pentru a completa poștale, nu umple poștale pot refuza să livreze mărfurile.

D, dacă nu se specifică setarea implicită courier express în fiecare zi, cum ar fi necesitatea de a trimite alt curier, vă rugăm să contactați serviciul clienți instrucțiuni. Un default în fiecare zi prin curier nu se poate intoarce, sau este poștale generate de către cumpărător!

memento Deoarece ceramica este fragil din cauza daunelor după ce a primit copilul dacă da, vă rugăm 24 de ore ( pentru a exprima înregistrările de scanare.) Trage deteriorat foto să contactați serviciul nostru pentru clienți follow-up de tratament, restante nu vor mai accepta ruperea motiv pentru care mărfurile returnate și restituire.

Două, procesul de returnare:

Trei disclaimer:

Următoarele nu face parte calitatea problemă, înainte de a trage vă rugăm să luați o privire mai atentă, cum ar fi perfect nu poate accepta sub marja de proprietari, vă rugăm să luați precauție, astfel încât să nu afecteze experiența dumneavoastră de cumpărături, vă doresc cumpărături fericit!

Cromatismul Acest magazin tuturor bunurilor și detalii ale planului pentru 100% împușcat, dar nu exclude că pe ecran apare efectul de culoare diferită diferența fenomen, un pic de culoare este greu de evitat. Părinții pot schimba câteva calculator contrast de culoare, dacă nu un pic de culoare, vă rugăm să alegeți cu atenție.

Despre Livrare Ceramice ambalaje complexe este fragil. Un pachet mic durează aproximativ 20 de minute; un pachet mare nevoie de aproximativ 40 de minute. În condiții normale, pentru a asigura transportul în termen de 48 de ore de la plată, cum ar fi vacanțe sau circumstanțe speciale va informa în prima dată.

randamentul : susținem 7 zile nici un motiv să se întoarcă bunuri, părinții pot fi în primirea de bunuri în termen de 48 ore de contact cu clientul, bunurile returnate trebuie să confirme proces, și în 7 zile va returna bunurile! De transport de marfă, în conformitate cu următoarele pentru a distinge: / deteriorare în timpul transportului de mărfuri sau produse în sine probleme de calitate (nu inclusiv copilul descrierea a fost elucidat existența unor defecte), de transport de marfă de către vânzător să le suporte. 2/ (de preferințele personale, și imaginația și sau din cauza să nu citiți cu atenție descrierea nu este mulțumit cu propriile lor probleme), transport de marfă suportate de către cumpărător. Transport cauzate de deteriorarea bunurilor vor fi suportate de ambele părți în mod egal a trimis părți. Și anume: vânzătorul a trimis la produs daune, vor fi suportate de către vânzător, cumpărătorului de returnarea produselor, pagubele vor fi suportate de către cumpărător. Prin urmare, revenirea vă rugăm să cu atenție ambalajul, pe cât posibil, pentru a evita din cauza de livrare și afectează interesele vânzătorilor și cumpărătorilor, care rezultă în dispute inutile se întoarce.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 3.7kg (8.16lb.)
Dimensiunea Pachetului 60cm x 40cm x 40cm (23.62in x 15.75in x 15.75in)
Tip De Unitate bucata
Pune forma Masă
Tehnologia artizanat
Tehnologia De Suprafață Pictura
Textura de material Albastru și alb portelan
Tip De Material portelan
Articol nr Gp021
Model decorativ păsări , animale , insecte și pești
categorie De atribuire / disc Placă Comemorativă
Stil Clasic
personalizate de procesare Da
Material Ceramica
Funcția Masă Vaze

Produse similare