45 În 1 de Precizie, Multi-scop Torx Mini Magnetic Șurubelniță Set de scule Scule de Mână Trusă Smart Repair Telefon Demonteze Instrumente

40.57lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


45 În 1 de Precizie, Multi-scop Torx Mini Magnetic Șurubelniță Set de scule Scule de Mână Trusă Smart Repair Telefon Demonteze Instrumente

Caracteristici: Diferite capul dimensiune costume diferite de utilizare. 45 de capete de șurubelniță sunt potrivite pentru dezasamblare calculatoare, smartphone-uri, ochelari, ceasuri, etc. Toate surubelnita capete au fost prelucrate cu temperatură ridicată. Utilizare: reparatii calculatoare, smartphone-uri, televizor, telefon, ochelari, CD/VCD/DVD, aparat, dispozitiv optic. Un instrument practic pentru reparatii.

Transport:

48 de ore, rapid de transport maritim

1. va garantam pentru a navei în termen de 48 de ore de la plata confimation (cu exceptia sarbatorilor)

2. dacă nu ați primit coletul în 60 de zile,vă rugăm să ne permit 3-5 zile lucratoare pentru verificarea nelivrate pachete înainte de a emite o rambursare.

3. Daca nu este pe stoc,avem nevoie de un pic de timp pentru a procesa și ne va lăsa o notificare sau mesaje pentru asta.

4. Noi cu atenție și în mod corespunzător, ambala și livra un produs. Vă va place!

Plata:

vom accepta: paypal escrow

atunci când se utilizează escrow,ta bani este depozitat în siguranță în contul dvs. de bani va fi lansat la noi doar după confirmarea de livrare.plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Dacă aveți orice probleme cu plata,ai putea obține ajutor de la acest link.

Se întoarce:

Politica noastră de returnare este simplu, dacă nu sunteți 100% mulțumit cu achiziția dvs. va vom oferi rambursare completă

fără nici o hassle. (14 de zile bani înapoi, veți plăti de returnare.)

Feedback-ul:

Dacă aveți orice întrebări, Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail sau sunati-ne. Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil 2. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Vă rugăm să re-trimite e-mail dacă n-am primit răspuns.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru magazinul nostru. Dacă sunteți mulțumit cu magazinul nostru.Vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv.Vă mulțumesc foarte mult.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 2cm x 16cm (5.91in x 0.79in x 6.30in)
Cerere Computer Tool Kit
Dimensiune 25 in 1 Screwdriver Set
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Utilizare Telefonul Instrumente De Reparare
Cantitatea 1 Set de Șurubelnițe Instrumente de Reparare
Caracteristici șurubelniță kit
Nume De Brand Ta Ece
Numărul de Bucăți 1 set 45 în 1 Șurubelniță
Tip Masini de insurubat
Setați Tipul Muti-funcție Combinație Set
Numărul De Model Instrumente De Reparare Kit

Produse similare