Acum Xiaomi Mi Purificator de Aer 2S Sterilizator Plus față De Formaldehidă de Curățare de uz Casnic Inteligent Filtru Hepa APP Smart WIFI RC

967.80lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Xiaomi purificator de Aer 2S Clasic upgrade-uri, aer bun. Display OLED/Laser de particule senzor de 310m3/h particule cadr/360° 3 straturi de purificare Display OLED cu Laser particule senzor 310m3/h particule CADR 360° în Vânt 3 straturi de purificare Nou display OLED Upgrade ecran OLED, mai precis de afișare în timp real PM2.5 concentrația, temperatura și umiditatea, conexiune Wi-Fi și modul de lucru, în orice moment, să stăpânească calitatea aerului din interior se schimbă. Automat de ajustare a luminozității ecranului, noaptea, fără întrerupere Xiaomi purificator de Aer 2S senzor de lumină, automat va percepe schimbarea luminii ambientale, pe ecran se va regla de umbrire. La noapte, să nu fie afectată de sursa de lumină, de pace a mintii somn bun. De înaltă precizie senzor cu laser, mai sensibil, mai precis de Înaltă precizie senzor laser, să Xiaomi purificator de aer 2S pot vedea mici la 0,3 µm dimensiunea micro-lume, instantanee reflectare corectă a calității aerului. Acoperă toate unghiurile 360°triplu-strat de filtrare 360° filtru cilindrice ia în aerul mai eficient din toate direcțiile în comparație cu convenționale de purificatoare de aer. Sa triplu-strat design elimină particulele mai mari de 0,3 µm, cu o mare densitate filtru EPA de la producătorul Japonez Toray, în timp ce o activat de nucă de cocos filtru de carbon elimină formaldehida, bad miros și alte substanțe nocive, și, de asemenea, bloca bacteriile patogene. Înlocuirea filtrului este simplu și veți fi notificat în mod automat, prin intermediul aplicației atunci când este necesară înlocuirea în Fiecare direcție bate vântul de aer de Mare presiune, mai mare circulație Trimite rafale puternice de aer la cel mai îndepărtat punct din camera ta. Inspirat de motoare de avioane, aerodinamic de presiune sistemul creat de echipa noastra R&D atrage spre interior de la bază și expulzează aerul în sus cu o forță mare. Telefon inteligent de control să comutați pe și în afara de la distanță, chiar și atunci când sunteți departe de casă. În acest fel puteți fi întotdeauna sigur de a veni acasa, la aer curat. Mut, fără interferențe, economisirea de energie și consum redus de energie, În scopul de a reduce zgomotul cauzat de rezistenta la vant, am proiectat cu atenție fiecare vânt. Personalizat-a făcut Japonez cu motor Nidec, lucru obișnuit numai în modul 4.8 W, decât de economisire a energiei becuri cu consum redus de energie.

"Noapte bună, bună de vis" nu este doar o binecuvântare înainte de a merge la culcare, dar, de asemenea, atunci când noi de design purificator pentru o mai buna speranta de viata. Utilizarea de aerodinamica, fluxul de aer prin fiecare detaliu sunt atent concepute pentru a asigura buna vânt pe baza de vânt pentru a reduce zgomotul generat. Modul Sleep poate lucra în liniște, cum ar fi briza liniștită, aproape de greu să-l simți la locul de muncă. Personalizate Japonia motor Nidec, consum de energie redus cu 58%, în general, modul de lucru este de numai 4.8 W, bec de economisire a energiei decât consum redus de energie. Vă puteți simți în largul ei în aer curat, însoțită de subtil uniformă vânt, sunet în vis.

Complet în control să Monitorizeze calitatea aerului dintr-o privire Folosi telefonul ca telecomanda pentru pornire, oprire, și a comuta între moduri. Mi Acasă app, de asemenea, vă permite să monitorizeze acasă calității aerului de pe telefonul dvs. în orice moment. A crea programe de la putere la putere pe, a comuta la modul de Noapte, și mai mult.

Merge cu fluxul, Chiar un fan blade doar 1mm grosime, pot avea un impact semnificativ asupra fluxului de aer, de aceea Mi Purificator de Aer a fost proiectat cu meticulozitate pentru a minimiza rezistența aerului și pierderea de energie ca aerul curge prin fiecare secțiune.

Va vom trimite Adaptorul corect că, potrivit pentru țara în care adresa de livrare:

UE Plug Adapter (2 Pini Pin Rotunde)

Cele mai multe Țări din Europa,cele Mai multe Țări Africane,cele Mai multe Țări din Orientul Mijlociu,Coreea de Sud,Chile,Paraguay,etc.

NE Adaptor (2 Pin Știft de plată)

Statele unite ale americii,Canada,cel Mai de Nord și Țările din america de Sud,Japonia,Filipine,Thailanda,etc.

Australia/Noua Zeelandă (2 Pini Adaptor Priza)

Australia,Noua Zeelandă,Argentina

Incarcator Priza UK (Cu 3 Pini Plat Pin)

Anglia,Irlanda,Scoția,hong kong,Pakistan,Singapore,Malaezia,Vietnam,etc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 6.5kg (14.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 59cm x 30cm x 30cm (23.23in x 11.81in x 11.81in)
Tip De Unitate bucata
sita tip Compozit filtru
Volumul De Aer 301-400m3/h
dimensiune 520*300*189mm
Numele xiaomi
Nume De Brand Urs
Condițiile De Utilizare De uz casnic
Tensiune (V) 220v
Viteza Vantului Înaltă, Medie și Tăcut Viteza Vântului Regulament
Putere (W) 30W
Tip Carbon Activ Filtru De Aer
Modul de putere Curent Alternativ
Benzen Rata De Îndepărtare 99.90%
certificare CB,CE,GS
scade rata 330 de metri cubi pe oră
Clasificarea De Culoare Alb
Aplicabile zonă 21 ^ 2 (inclusiv -30m ^ 2 (în))
Plug Type NC, SUA, UE, MAREA BRITANIE, AU
Zgomot ≤60dB
Instalare Portabil
Model Purificator de aer 2S
Alimentare Curent Alternativ
Cerere 10-20 m3
Numărul De Model Purificator de aer 2S
Sursa De Alimentare A. C. Sursa
principiul de funcționare Carbon activat alte
Alimentarea Cu Oxigen 1.1 L/min(incluse)-3L/min(inclus)
Formaldehida Rata De Îndepărtare 99.10%
Funcția Cu excepția particule scoate fum, praf îndepărtarea prafului
Zona De Aplicare 21-30㎡
Stil purificator de aer
Densitate De Anioni 3000000pcs/m3
Metoda de Control taste

Produse similare