100 Buc/Lot Resigilabil Celofan OPP Poli Pungi autoadezive Pungă de Plastic autoadezive, Sigiliu Sac Clar Resigilabil Celofan

20.47lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Pungi de Plastic Bijuterii Fermoar Zip Fermoar de Blocare posibilitate de Reînchidere Poli Clar Pungi de Ambalare Cantitate:100buc(1-5pcs mai mult sau mai puțin,calculat de mașină) Grosime:subțire grosime:0.06 mm(două părți) ieftin de calitate foarte bună calitate la Cerere:produse alimentare,produse alimentare,dulciuri,ceai etc. Pachet: 100pcsxbag,nu inclusiv produse în saci. Inainte de a plasa o comandă ,vă rugăm să confirmați dimensiunea de care ai nevoie.Mai jos imagini doar pentru afișare normală de utilizare. Sfaturi cald: dimensiunile măsurătorile sunt manuală, și pot exista erori din cauza diferitelor metode de testare. Poze si informatii doar pentru referință, pentru că de fotografiere lumini și culori diferite de afișare și alte probleme poate provoca o imagine de mărfuri și materiale au o anumită culoare, să prevaleze în natură.

Orice problemă,vă rugăm să contactați cu noi înainte de a părăsi un comentariu negativ.ne va ajuta să-l rezolve,multumesc!!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Forma Pătrat
Nume De Brand SUNT ÎN REGULĂ
Numărul De Model ambalare sac
Material Plastic
Tip Saci De Depozitare
Aplicabile Spațiu camera de zi
Utilizarea Cheltuieli diverse
culoare 15x24cm, 17x20cm, 20x30cm, 22x35cm, 30x40cm
Caracteristică Eco-Friendly
Clasificarea Vid Comprimat Sac
Produs Cutie De Bomboane Accesorii
Model Plat Tip

Produse similare