100buc/lot 30*30 Culoare Alb-CABLUL de Nylon LEGA de BAZĂ de MONTAJ Clemă se MONTEAZĂ LEGĂTURI de SÂRMĂ ZIP MUNTELE de BAZĂ

24.99lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caietul de sarcini 100buc/lot 30*30 Culoare Alb-CABLUL de Nylon LEGA de BAZĂ de MONTAJ Clemă se MONTEAZĂ LEGĂTURI de SÂRMĂ ZIP MUNTELE Material de BAZĂ: UL aprobat material din nylon 66, foc de rating 94-2, întors cu față-verso burete importate din plastic, bune proprietăți de izolare, durabilitate, nu de imbatranire.

Acest produs poate fi foarte ușor de a stabili cameră de aliniere sau agățat de bijuterii, lipire foarte buna, este decor acasă sau acasă un bun indispensabil elemente

Cum să utilizați: Benzi de burete pe perete, podea, frigider, geamuri, dulap, baie, masă, șasiu, și apoi lega cablul prin cablu sau linie, Astfel încât camera de aspect curat și frumos.

Ușor de utilizat, panoul nu este o alegere bună atunci când foraj

Ambalare: 30 mm * 30 mm 100 buc / sac

Poze

Drear Prieten,

Bine ati venit la magazinul nostru!! Sperăm că veți avea un cumpărături fericit aici.Va vom trimite un mare cadou gratuit doar Screenshot poza pe care ai să o împărtășească !!

Adaugă magazinul nostru :

nu va fi un e-mail pentru a vă informa despre toate noile sosire sau de reducere.

Orice problemă,vă rugăm să contactați cu noi înainte de a părăsi un comentariu negativ.ne va ajuta să-l rezolve,multumesc!!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 22cm x 12cm x 22cm (8.66in x 4.72in x 8.66in)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Numărul De Model Culoarea Albă De Nailon
Forma Banda
Caracteristică Eco-Friendly
Material 100% Nailon
Dimensiune 30*30
Utilizarea Saci

Produse similare