Relief de argint Solid de Culoare, Auto-adeziv Tapet PVC Impermeabil hârtie de Contact

72.87lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Lățime:61 cm(24 Cm)

lungime:3 metri(118 cm)

Material:Vinil

Suport de hârtie cu caroiaj pentru tăiere ușoară.O soluție rapidă și ușoară pentru a aduce zid vechi înapoi la viață și de a crea un modern, de culoare acasă.Ideal pentru acoperirea rafturi si sertare. Rapid și soluție economică pentru improspatarea suprafetelor.

Livrare: Vom livra elementele în termen de 7 zile lucrătoare de la confirmarea plății.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori. Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător. Deci normal timp de transport maritim: statele UNITE ale americii: 7-23 zile lucrătoare UA : 7-23 zi lucrătoare Europa: 7-25 zile lucrătoare Brazilia:30-90 zile de afaceri rus:30-90 de zile lucrătoare cu toate Acestea, pot exista unele întârzieri în obiceiurile de compensare sau de livrare. Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient răbdare înainte de a plasa comenzi.

Taxa: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a dubla adresa ta înainte de a finaliza plata.Rusia client necesită un nume complet. Feedback-ul:

1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 60cm x 8cm x 8cm (23.62in x 3.15in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Tip De Unitate mulțime (3 m/lot)
Utilizarea camera de zi
culoare Argintiu, Crem, Albastru, Auriu, Roz, Verde
Material Plastic
Nume De Brand DINGJI
Dimensiuni 61cmX3m
Utilizare Administratie,Comert,Divertisment,De Uz Casnic
Caracteristică Rezistent La Apă,Rezistent La Mucegai,Auto-Adeziv,De Mediu Prietenos
Tip Imagini De Fundal De Vinil
Funcția Impermeabil,Rezistent La Umezeală,Mucegai-Dovada
Model Solid
Unitate De Încărcare De Yuani/Rola
Stil Modern

Produse similare