12V/55W 7 INCH ASCUNS de Conducere de Lumină ASCUNS Offroad fața Locului/Inundații Fascicul de Lumină pentru SUV-ul Jeep, Camion, ATV-uri HID XENON proiectoare Ceata

113.24lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


7 INCH ASCUNS de Conducere de Lumină ASCUNS Offroad fața Locului/Inundații Fascicul de Lumină pentru SUV-ul Jeep, Camion, ATV-uri HID XENON proiectoare Ceata ASCUNS lumina de lucru 12V/55W

Notă : Spune-ne ce ai nevoie locului de întâlnire sau de inundații fascicul de lumină ,atunci când plasați comanda , în caz contrar va Vom trimite flood beam (Default fascicul de inundații ) Interne balast . ASCUNS bec: H3 . ASCUNS Putere: 35W/55W/75W ( dacă aveți nevoie de Putere , vă Rugăm să NE contactați ) . Tensiune de operare:12V/24V/9-36V (dacă aveți nevoie de alte Tensiunea , vă rugăm să NE contactați) . Rezistent la apa rate: IP67 . Temperatura de lucru: -40degree ~+80degree . Optional Culoare: Negru . Temperatura de culoare: 6000K . Material: PC . Opitonal Fascicul: la fața locului/inundații . material : PC Transparent Capacul Obiectivului este inclus , dacă aveți nevoie de alte lentile de Culoare vă rugăm să NE contactați . Pachetul include : Ascuns Spot luminos * 1 Lentilă Transparentă Acopere * 1 Avantaje:

1.Gamă largă de Aplicații : HID Xenon lumini de lucru se aplică pentru off-road de conducere a Vehiculului lumini ,cum ar fi Atv-uri, SUV-uri, camioane, motostivuitoare, trenuri, cu barca, cu autobuzul ca asistent lumini de conducere ,sau poate fi un ASCUNS de vânătoare lumini sau ASCUNS lumini de căutare . masina a ASCUNS offroad lumini pot fi folosite pentru diferite forme de iluminare de muncă.

2.Funcția : Unitatea ASCUNS de conducere de lumină includ ASCUNS Bec și s-a ASCUNS de balast , este mai mult decât 3200LM (putere 35W )luminoase , viață lungă de lucru , și HID xenon kituri de ușor de a înlocui becul , usor de instalat pe vehicule .

3.Mai multe atribute combinație de alegere: a 9-30V, 12V si 35W, 55W se amestecă, la fața locului fascicul de lumină și de inundații fascicul de lumină opțional. Și Dimensiunea de 4 inch ,7inch ,9inch HID Xenon off-road de lumină care poate satisface munca ta și viața într-o varietate de nevoile de iluminat .

4.Rezistent la șocuri și Impermeabil: HID Xenon lumina de ceață sau ascuns de vânătoare de lumină funcționează bine în condiții meteorologice nefavorabile ,Chiar și în sălbăticie, pescuit la mare sau de conducere în condiții de vreme cețoasă .Ea nu poate fi afectat de către mediul de muncă stabil și luminoase-ți de drum de conducere .

5.Garanție : dacă lumina xenon unitate de non-artificiale motiv în 1 an ,vom oferi servicii de reparații sau înlocuirea pieselor/unitate

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 26cm x 25cm x 22cm (10.24in x 9.84in x 8.66in)
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Numele Modelului KF-K5005-B
Articol Greutate 1.3kg
Temperatura De Culoare 6000K
Articol Diametru 7inch
Putere 55
Caracteristici Speciale Flash de Avertizare strobe light
Tip Bec H3
Tip De Element Faruri
Nume De Brand KUNFINE
Tip De Material metal și plastic
Pentru Autovehicule Marca/Model Fiat
Extern De Certificare De Testare CE
culoare La fața locului fascicul, fascicul de Inundații
Tensiune 12V

Produse similare