5pcs/mulțime de Bumbac Femei Lenjerie intima Boxeri de Înaltă Calitate, Fete Sexy de Dantelă Chilotei Lenjerie intima Femei Chilotei Tanga Thong Drăguț Scurt

23.74lei

Adauga la lista dorintelor

Intimii

Descriere produs


1.Nava cu China Post Registrul Air Mail sau epacket; Statele Unite ale americii,Marea Britanie,Italia, Canada, Franța, Germania,Spania Și Asia de 7-15 zile lucrătoare; Rusia,Mexic,Austria,Belgia,Danemarca , Ucraina,Israel,Kazahstan,Singapore, Și Europa de 15-25 de zile lucrătoare; Brazilia, Belarus, Chile, Canada, America de Sud 20-35 de zile lucrătoare; în Alte țări, în mod Normal nu mai mult de 30 de zile lucrătoare; 2.Cum pot urmări meu parecl? Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Gratuit dimensiune Talie: 31cm, costum pentru talia 75-90 cm (30-35.4 inch) pentru hip-88-102cm (34.5-40inch)

1.Nava cu China Post Registrul Air Mail sau epacket; Statele Unite ale americii,Marea Britanie,Italia, Canada, Franța, Germania,Spania Și Asia de 7-15 zile lucrătoare; Rusia,Mexic,Austria,Belgia,Danemarca , Ucraina,Israel,Kazahstan,Singapore, Și Europa de 15-25 de zile lucrătoare; Brazilia, Belarus, Chile, Canada, America de Sud 20-35 de zile lucrătoare; în Alte țări , în mod Normal nu mai mult de 30 de zile lucrătoare; 2.Cum pot urmări meu parecl? Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 1.Vom accepta Internaționale Alipay, Western Union, T / T ca transferul tipuri în prezent 2. Vă rugăm să asigurați-vă că citiți întregul condiții și confirmați cu noi, dacă orice îndoială că ați putea avea înainte de a comanda.

1.Dacă există ceva în neregulă cu elemente după ce a primit, pls nu ezitați să contactați cu noi, în termen de 7 zile lucrătoare, și vă rugăm să trimiteți înapoi în termen de 30 de zile după confirmarea cu noi. Costul de transport va fi acordat de către cumpărători în mod corespunzător.

2.Toate produsele returnate trebuie să fie plasate în ambalaje originale și care va fi recunoscător dacă clienții ne poate oferi detalii specifice, cum ar fi transport număr de urmărire, motive pentru a reveni, și PO numărul de verificare.

3.Vom suporta toate costurile în cazul în care elementele nu sunt de același tip ca și a menționat online după clientii primesc pachete.

Ne-ar dori să furnizeze de înaltă calitate standard elemente precum și să ofere excelent după-servicii de vânzare pentru clienții noștri. Care ar fi mult mai apreciat dacă un feedback bun poate fi dat după produsele și serviciile noastre pot fi aprobat de tine. Și, de asemenea, va exista o reducere va fi lansat odată ce ați venit din nou pentru urmatoarea comanda.

Bine ati venit la magazinul nostru! Suntem onorați on-line furnizor en-gros cu produse de înaltă calitate la cele mai bune preturi. Suntem specializati in oferirea de soiuri de articole și accesorii de îmbrăcăminte, lenjerie de corp etc. În viitor, ne va îmbogăți în mod constant produsele noastre și de a servi clientii cu cele mai bune servicii , vă rugăm să vin înapoi repede și bine ai venit să ne viziteze din nou!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Chiloții Tip Boxeri
Tip De Element Chilotei
Numărul De Model 0265
Tipul De Talie scăzut talie
Pantaloni lungi Boxeri
Sugestiv Sexual No
Compoziția Materialului Bumbac
Decor Arc
Creșterea Tip low-Creștere
haine de detalii de design Arc
Dimensiune XL, One Size
clasificarea de material Tesatura De Bumbac
Gen Femei
Model Tip Desene animate
Nume De Brand Leyutech
Obscene Imagine No
Material Bumbac

Produse similare