JEDX Original Comutatorul de Alimentare Pe Volum Sus în Jos Butonul Cheie de Flex Cablu pentru Oneplus 3 trei A3000 Înlocuire Piese de Schimb

29.67lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nou, Original, Autentic Putere Butonul de Volum Cablu Flex Panglică pentru Oneplus 3 Comutatorul de Alimentare On/Off, Volum Sus/Jos Conectorul de Piese de schimb, Transport Gratuit! Descriere produs: putere de Înaltă calitate butonul de volum cablu flex pentru Oneplus 3 Funcția: Acest element de siguranță poate înlocui rupte, deteriorate, crăpate sau inutil de putere butonul de volum Cablu flex. Fiecare element a fost verificată și în stare bună înainte de expediere. Vine cu adevărat număr de urmărire. Compatibil cu: pentru Oneplus 3 Pachetul inclus: 1 x Putere Butonul de Volum Cablu Flex Piese de schimb pentru oneplus 3 Atenție: Acesta nu este un lucru ușor pentru oricine să demontare sau asamblare. Deci recomandăm o instalare profesională. Noi nu va fi responsabil pentru orice daune la telefonul mobil/telefon mobil pe care le pot provoca în timpul schimbarea de piese de schimb.

Pachetul Contine:

1 x pentru oneplus 3 Putere de Volum Cablu Flex

Plata

-Se accepta doar plata prin intermediul Vilatudor.ro.

-Asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Vom urmări doar adresa ta enumerate la plata pentru transport.

-Cumpărătorii Internaționale? Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Se întoarce

-Oferim 1 luni de Garanție.

-Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi. Noi nu suntem responsabili pentru orice achiziție după această perioadă de 15 zile. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

-Întoarce de transport maritim este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, ați primit elementul greșit). Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat.

Feedback-ul

-Noi vă va oferi un feedback atunci când scopul este de a termina.

-Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.

Contactati-Ne

-Vă rugăm să ne contactați cu orice comentarii, întrebări sau sugestii pe care le pot avea, vom fi bucuroși să vă ajute.

-Puteți să ne contactați prin lăsându-ne mesaj.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 8cm x 5cm x 2cm (3.15in x 1.97in x 0.79in)
Transport gratuit Da
Dropshipping Și Se Amestecă Pentru Suport
Numărul De Model pentru Oneplus 3 Butonul de Volum de Înlocuire
Nume De Brand JEDX
Starea Original Autentic Brand Nou De Înaltă Calitate
design Bar
Funcția Înlocuiți rupt inutil nu funcționează crack butonul de volum
Dropshiping & En-Gros Suport
Tip power off pe buton cheie Flex Cablul
Compatibil Pentru Oneplus 3

Produse similare