Deschide atunci când Puterea pe NICI o/NICI un tip de control Acces 12V DC Siguranță Ușă Încuietoare Electrică Pentru Control Acces Încuietori electrice

73.23lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Acest tip de blocare este Deschis atunci când Puterea pe. Dacă este nevoie de un alt tip:deschide atunci când opriți vă rugăm să ne trimiteți masaj.Multumesc!!! Caietul de sarcini: Dimensiuni: 150 × 28 × 32 mm Material: oțel Inoxidabil Caracteristici: de blocare atunci când alimentarea este oprită, deschide când porniți. NICI un tip. Timp de blocare este determinată de puterea-pe timpul Electrice Caietul de sarcini: Tensiune de alimentare: 12V ± 10% Curent de Lucru: 110mA-250mA Aplica orice cadru uși, uși din oțel inoxidabil Caracteristici: instalare Încorporat, aspect frumos, electromagnetice parte, de înaltă calitate, materiale magnetice și proces special,Timp de ore de lucru nu produce magnetism rezidual, asigura utilizarea normală Pachetul include: 1 x12V electric de blocare 2 x șuruburi

Despre Feedback-Ul

1. Ne-am angajat la satisfacția dumneavoastră. Feedback-ul dvs. pozitiv si rating de 5 stele va fi foarte apreciat.

2. Dacă nu sunteți satisfăcut prin orice mijloace, vă rugăm să ne dea o oportunitate de a oferi o soluție adecvată. Multumesc!!!

Despre Valoarea 1. În scopul de a se asigura că veți primi comanda fara sau mai puțin impozit, vom declara ca "CADOU", cu o valoare mai mică.

2. Valoarea nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață și nu se pot aplica în țări cu diferite reguli tarifare.

3. Daca nu va place cu valoare mai mică declarație, vă rugăm să ne contactați sau de a lăsa mesaje în ordine.

Despre Garanție

1. Oferim o garanție de un an de la data achiziției originale.

2. Garanția nu acoperă defectele cauzate de cumpărător, cum ar fi abuzul, foc etc.

Despre Transport 1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon real și codul poștal, atunci când veți plăti, de apreciat! 3. Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. 4. Dacă adresa dvs. este la distanță de zona de DHL / FEDEX rapid de transport maritim și vrei DHL/FEDEX de transport maritim, atunci ai nevoie să plătească suplimentar 38USD de zonă de la distanță de cost. Contactati-Ne

1. Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să trimiteți un mesaj prin intermediul Comerțului manager. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore de luni până sâmbătă.

2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru sau de deschidere, dispute, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 16cm x 4cm x 4cm (6.30in x 1.57in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Nume De Brand OBO MÂINI
Caracteristici încuietori electrice
Numărul De Model Greva Lock1
Material Din Oțel Inoxidabil
Tip De Blocare NU (Blocare atunci când alimentarea este oprită)
Curent de lucru 110mA-250mA
Tip De Element nici o grevă de blocare
Tensiune 12V ± 10%

Produse similare