Kekegentleman culoare solidă șir perdea 200*100cm/300*300cm ușă, fereastră perdele valance divizor de cameră de nunta decor acasă

26.52lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate. Culoare solidă Linie ușa cortină pentru a adăuga stil la orice fereastră sau ușă. Oferi un atractiv compas la o ușă deschisă, ajuta la mentinerea zboară departe. Poate fi folosit ca o perdea ușă, fereastră perdea sau un fundal pentru un magazin fereastra de afișare. Contemporane de mobilier pentru casa moderna, ajuta forma o atmosferă relaxată. Material: Low-fire elastice de Culori: 11 Culori informații Dimensiune: (L x W): 200 cm x 100 cm /78.74'inch x 39.37'inch greutate: 200g (Aprox) (L x W): 300cm x 300 cm / 118.11'inch x 118.11'inch greutate: 900g (Cca) este manualul de măsurare, poate fi de 2-3cm de eroare. Și element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel. sper înțelegere Pachetul Include : 1 X Cortina Dacă tu crezi că densitatea nu este suficient, puteți cumpăra mai multe piese.

Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să faceți comenzi mari, va vom oferi cel mai bun pret, mersi Transport Termenii 1. Ne va livra produsul în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea plata compensate. 2. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 3. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese. 4. Rus clienții trebuie să furnizeze numele complet după ce face ordine, în caz contrar produsul nu va fi în măsură să ajungă la tine. DAUNE-interese în cazul În care ați primit un element deteriorat sau element greșit ,pls contactati-ne,vom rezolva problema ta tot timpul. Feedback-ul 1. Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne dea toate cele cinci stele feedback-ul. 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul . Suntem întotdeauna dispuși să ajute și să ofere soluții la problema pe care o ai cu produsul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Tip string cortina
Material 100% Poliester
Format coarda
Aplicabile Tip Fereastră Plat Fereastra
Model Fire Vopsite
Dimensiune 3x3m, 1x2m
Stil Dunga
Nume De Brand Kekegentleman
Tip De Instalare Instalare Plafon
Locație toate
Utilizarea Spital,Cafenea,Hotel,Casa
Model Tip Solid
Technics Țesute
Funcția Translucidus
Prelucrarea Accesorii Cost Inclus
Deschiderea și Închiderea Metoda La stânga și la Dreapta Biparting Deschide
Numărul De Model Alte

Produse similare