C52 cu LED-uri Impermeabil Săgeată Bord Semn Pixel Cluster Module Galben

22.49lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Produsul funcții și caracteristici:

1.26 mm,52 mm, 100 mm și 120 mm LED lumini de trafic sunt utilizate pe scară largă în stațiile de taxare, locuri de parcare sau pe căile ferate pentru a ghida traficul de vehicule.

2.Cu CE,TUV,EN12368 de Certificare.

3.Semnalul de trafic a fost testat și aprobat de Trafic Produse de Centrul de Testare de la Ministerul securitatii Publice cu GB14887-2011.

MODEL:C52-21G

Parametrii tehnici: LED:Φ5 led galben Led numar:21PCS Luminozitate:4000~5000 mcd Tensiune de alimentare:12VDC Curent:140ma unghi(X/Y):30°/30° Distanta:≥500 IP grad de: IP55

Dimensiuni De Instalare :

Ilustrativ Diagrama:

PÂNĂ: Aplicație: 52mm rutiere cu LED-uri este adesea folosit pentru a face trafic de săgeată semne de bord pentru a ghida vehicule. LED lumini de semnalizare a traficului au trei mari avantaje: în Primul rând, LED lumini de trafic sunt mai luminoase. În al doilea rând, LED, semnale de trafic dura ani de zile. În al treilea rând, LED lumini de trafic reduce cantitatea de consumul de energie cu 85 la 90% fata de iluminat incandescente, reprezentând o scădere în costul de aproximativ 80%.

raffic semnal de lumină dual culori jucărie instrument de predare

Ambalare Si Livrare

Ambalare

1.Ambalare de export cutie de carton standard.

2.1 Set/1Package.

Plata

1.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la plasarea comenzii.

Transport

1.Noi, de obicei, trimite articol în termen de 2 zile după plată. Uneori, puteți primi pachetul de repede, în termen de 14 zile, dar uneori poate durează aproximativ 24 de zile pentru a ajunge. Din cauza la posta, Sper că puteți înțelege.

2.Vom livra elementul prin poștă aeriană din Hong Kong post. Standard de transport folosind poșta e-mail de aer, ia 14-26 zile lucrătoare de la livrare. Garanție vor fi furnizate în termen de 30 zile după livrare.

3.Clienții va fi responsabil pentru furnizarea de noi cu cele corecte informații de transport maritim în timpul checkout. Vă rugăm să verificați înainte de a finaliza procesul de checkout. Nu vom acoperi pachete de pierdut din cauza adresă incorectă a informațiilor furnizate de către client.

Garanție

1.Noi oferim 1 an garantie. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile lucrătoare de la livrare.

2. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.

Produsele returnate după 7 zile lucrătoare de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport.

Feedback-ul

1.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Multe mulțumiri pentru sprijinul acordat!!! Sper că ești mulțumit de serviciile noastre! Sper să avem un termen lung și prietenie, cooperare de afaceri.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 8cm (5.91in x 4.72in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.02kg (0.04lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model WDMC52
culoare Galben
Tensiune de lucru 12v
Diametru 52mm

Produse similare