Alb rezistent la apa IP65 Baie Bucatarie Umiditate Lumina Montaj Set 70mm Decupaj cu Soclu GU10

129.19lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Alb rezistent la apa IP65 Baie Bucatarie Umiditate Lumina Montaj Set 70mm Decupaj cu Soclu GU10

Material: din oțel inoxidabil, Gros + alb placare

Gimbal Diametru: φ82mm

Decupaj: φ70mm

Cerere: Utilizate pentru 50mm GU10 GU5.3 spoturi LED sau halogen.

De ce să Alegeți de la Ledison ?

1. Credibilitatea Promisiune: Suntem Hong Kong Companie Înregistrată cu 5000 de metri pătrați de fabrica în Shenzhen, China, cu stoc suficient, fabrica direct de transport . De asemenea, vom participa la târguri de iluminat, atât acasă, cât și în străinătate.

2. Promisiunea de calitate: Noastre de lumini cu LED-uri sunt CE RoHS ASA, UL/CUL PSE aprobat. Acest lucru va asigura calitate și convenabil, pentru a le revinde peste tot în lume. W e sunt profesioniști în R&D, bazat pe un grup de ingineri de lumină cu mai mult de 15 ani de experiență. Cu propriile noastre EMD tăiere atelier, suntem în capacitatea în ODM/OEM de servicii cu livrare prompta; toate LED driverele pe care le folosim sunt fabricate de fabrica noastră de sine. Garanție de calitate este asigurată de un an și toate-viata suporturi tehnice disponibile .

3. Promisiune de servicii: W e au o echipa de amabil vanzator și toate-a rundă de mulțumit după-vânzare de servicii, disponibil pentru a răspunde la orice întrebări. Inginerii noștri sunt disponibile pentru orice suport tehnic de la agenții noștri și clienții.

1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 3 zile după comandă confirmată. 2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și sub strictă de examinare înainte de a fi expediate. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2. 7 zile politica de returnare. Satisfactia dumneavoastra a produselor noastre este garantat. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți returna bunurile de schimb în termen de 7 zile de la primire, dar vă rugăm să comunice cu noi, înainte de a reveni.

Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună. Acestea trebuie să fie în stare de resalable. Om-defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

3. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit. Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către fabrica noastră. Bazat pe încredere reciprocă și înțelegere, sperăm să avem o fericită colaborare cu tine. Dacă aveți orice anchetă, vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vă vom răspunde în 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Garanție 1 an
Este estompat No
Numărul De Model LDS-DACĂ-8270
ELEDISON 5W LED Crom satin lumina gimbal
Puterea De Toleranță 5%
Material Aliaj
Zona De Aplicare Foaierul hotelului restaurant baie dormitor de iluminat solar putere bec
Nume De Brand ELEDISON
Sursa De Alimentare AC
culoare Alb cald 2700K, alb neutru 4000K, alb rece 6000K
Emițătoare De Culoare Fata Alba, Chrome Fata
Cerere Pat Cameră
Tensiune 90-260V
certificare CE

Produse similare