Svadilfari 2017 Piele Naturala Windproof Duckbill Femeie Bereta Pac Senior Barbati Toamna Iarna Maro Negru Ureche Protecție Pălării Calde

129.07lei

Adauga la lista dorintelor

Palarii & Sepci

Descriere produs


Nume produs: carne de Vită din piele berete Cald îngroșare cu urechi Material: piele de vaca Reglabil circumferinta capului: L :( 55 cm-56 cm); XL: (57 cm 58 cm); 2XL: (59 cm-60 cm) ;; Înălțimea de pălărie este de aproximativ 10 ~ 12 CM Culoare: negru, FAQ: 1.ce manipulare de timp pentru o comanda? o.De obicei, este nevoie de 1-2 zile pentru o rochie pentru a fi gata de livrare. Dacă aveți nevoie de ea urgent, PLS contactati-ne în primul rând, putem rush comanda. 2.Cât de mult timp este nevoie de timp de transport maritim? China Post 15-25 zile .EMS shipping timp de aproximativ 5-10 zile.FedEx,TNT sau DHL timp de Livrare, de obicei, aproximativ 3-7 zile. 3.Iti oferim personalizate de servicii? o.Da,facem.putem face rochia în funcție de măsurătorile dumneavoastră atâta timp cât sunteți de acord că finale modificarea ar putea fi necesar pentru a se potrivi cel mai bine.Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online. 4.ce?e avantajul de produsele dvs.? o.Servicii:oferim servicii personalizate de servicii fără cost suplimentar de cumpărător. Suntem o firma intergret proiectare,producție,marketing,putem oferi cel mai bun preț și după serviciu .

Feedback-ul:

1.Stimate client,dacă totul este în regulă.vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback.Sperăm, de asemenea, ne puteti da un sfat.

2.Dacă aveți orice probleme,vă rugăm să ne contactați înainte de a face feedback-ul dvs.,noi nu sperăm că o greșeală afecta afacerea.vom încerca cele mai bune noastre de a face cu ea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 20cm x 10cm (3.94in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Berete
Model Tip Solid
Stil Noutate
Material piele
Nume De Brand SVADILFARI
Palarie 2XL, L, XL
Gen Unisex
Numărul De Model DL-10073
Numele Departamentului Adult

Produse similare