CETIRI bărbați centura 2018 piele de vacă din piele curele pentru barbati de lux vultur automată ratchet cataramă centura maro cinturones hombre

37.51lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


Detalii despre produs Notă: Imaginile sunt numai pentru referință. Culoarea reală poate varia. Dimensiunile reale pot diferi cu până la 2 cm. UȘOR de UTILIZAT - trebuie Doar să trageți cureaua în alunecare cataramă și trage cu clichet centura prin, frumos curele catarama pur și simplu auto blochează automat centura, pentru a elibera centura, apăsați ușor maneta de pe partea de cataramă detașabilă și de blocare se va rupe. Simplu, neted și elegant! Ultra potrivi Perfect CETIRI curele din piele pentru barbati are un ușor de îndepărtat catarama, care vă permite să taie cureaua la dimensiunea perfecta pentru a da un primmer aspectul! Doi pași simpli: ---- 1. Pentru a desface centura de la cataramă cu un cleste ridicați ușor de închidere pentru a elimina curea de catarama. ---- 2. Tăiați cureaua la dimensiunea dorită și fixați-l ferm cu închidere. Nu mai ești limitat la 1 inch dimensiune ajustări, dar se poate obține o perfect, superb, si custom-fit tot timpul!

Care e diferența dintre materialul de piele ? Faceți clic pe cuvântul pentru a afla mai multe !

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite. Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge. Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. Cum pot urmări coletul meu? Puteți vizita informațiile de urmărire în Vilatudor.ro. Dacă nu,puteți, de asemenea, să ne contactați pentru a urmări pentru tine. Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge? Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu. Există orice taxe vamale? De obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Stil Moda
Lungime 110,115cm,120cm,125cm,130cm
Latime Curea 3.5 cm
Nume De Brand CETIRI
Numărul De Model Oamenii centura
mens de lux, curele curele barbati din piele
Tip De Element Curele
cadouri pentru bărbați Produse noi 2018
Lungime Curea 110cm, 115cm, 120cm, 125cm, 130cm
Gen Bărbați
Catarama Latime 4cm
Numele Departamentului Adult
Catarama Lungime 8.5 cm
barbati curele de lux curele barbati din piele
Model Tip Animale
Curele Material PU,Cowskin
Designer Curele Bărbați De Înaltă Calitate trend centura
culoare Negru,Maro

Produse similare