16MHz Banda FM Expander Converter Pentru Honda Radio Schimbător de Frecvență

68.63lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Masina de Radio Banda FM Expander Schimbare de Frecvență Convertizor de schimbator 16MHz Japonia la nivel Mondial Pentru Honda

De înaltă calitate cristale în toate banda fm extensoare pentru a asigurați-vă de a asculta doar pentru sunet de calitate, nu unul ieftin !

În Japonia, radio sunt realizate pentru a primi frecvența 76Mhz la 90Mhz. Dar în alte țări, ai nevoie de la fel de mult ca 108Mhz. Noastre electronice banda fm expander EXTINDE gama de o masina Japoneza de radio de până la 108 Mhz.

- Ai putea dori:

Instalare:

Pentru a obține o eficiență maximă de la unitatea dvs., vă rugăm să urmați simplu instrucțiunile de instalare de mai jos:

1. Elimina radio de la bord sau a obține o imagine clară de antenă la mufa de la radio.

2. Deconectați cablul de antenă de la spate de radio auto.

3. Conectați cablul de antenă în feminin soclu pe Banda FM Expander.

4. Conectați plug de sex masculin din Banda FM Expander în antenă mufa de la radio.

5. Conectați puterea roșu de plumb din Banda FM Expander la +12 volți alimentare pe masina ta folosind negru rapidă atingeți conectorul furnizat. De preferință folosi accesoriu de alimentare care furnizează radio.Acest lucru va asigura puterea este furnizată în timp ce radio este în funcțiune.

NB. FM Banda Expander este împământat prin intermediul antenei existente. Asigurați-vă că unitatea este clar de orice mișcare pedale, încălzire controale etc. Dacă autovehiculul dumneavoastră este echipat cu o Diversitate sistem de antenă conectați Banda Extensor principal aeriene și deconectați-sub - aeriene, dar vă recomandăm montarea unui Trupa Expander pe fiecare intrare antenă.

FQA: mai jos sunt Enumerate o serie de întrebări frecvente .

1. Este important pentru a rula Trupa Expander pe 12 Volți?

Trupa Expander este proiectat pentru a rula pe 12 Volți. Sunt disponibile 24 de Volți Trupa Extensoare, de asemenea, cele mai multe de 24 de Volți vehicule au o recepție de 24 Volt 12 Volt converter pentru a rula sistemul stereo.

2. Ce post de Radio cameră Dublă-Up-uri?

Comune pentru toate Banda FM Extensoare sunt Postul de Radio cameră Dublă-Up-uri cauzate de schimbarea 20Mhz de lățime de bandă în 14Mhz de lățime de bandă ( 88Mhz to108Mhz mutat în 76Mhz la 90MHz ) și se suprapun trupa Japoneză Banda FM și Internaționale Banda FM ( 88Mhz la 90Mhz ), de exemplu: Postul de Radio 105.4 Mhz și 95.4 Mhz va ambele tune in radio auto de la 85.4 Mhz.

3. Ce sunt Frecvență Radio Pete albe?

Comune tuturor Trupa Extensoare armonici de frecvență generat de oscilator de Cristal. De operare, ei bine mai jos primirea frecvențe produc gol-pete pe frecventa de acordaj. Pentru 10Mhz schimbare de frecvență Pete albe sunt 90 și 100Mhz pentru 12Mhz schimbare sunt 96 și 108Mhz for14Mhz schimbare 98Mhz pentru 16Mhz schimbare 96Mhz și 18Mhz schimbare este de 90 and108Mhz.

4. Fanfara Expander schimba Radioul Auto Afișează

Nici Trupa Expander nu se schimba de radio pe display, se schimbă doar frecvența originală odata reglat, program de pre-selectați memorie.

5. Sunt Banda FM Extensoare toate la fel ?

Nici ele nu sunt toate la fel. Ei pot lucra, dar nu poate fi sau un număr de performanță nesatisfăcătoare probleme. E. G. interferențe radio, semnal slab, inadecvate lățime de bandă.

6. Este filtru de Radio important?

Este cerință esențială în respingerea frecvențe nedorite interferează cu schimbat Banda FM. Din păcate, cele mai multe țări gama de frecvență este utilizată în totalitate, rezultând într-un număr mare de Echipamente de Comunicații de operare de mai sus și de mai jos Banda FM. Compromite filtru performanța va duce la mai multe interferențe care apar .

7. Pot schimba masina de radio setat intern la noi Banda FM ?

Da, există un număr mic de seturi care pot fi schimbate, ele necesită schimbarea microcontroler software-ul și / sau înlocuirea tuner pachet. Acest lucru poate fi foarte scump, dacă părțile sunt disponibile.

8. Este important de a utiliza corect aeriene duce ?

Antena conduce trebuie să aibă o impedanță de radio auto și aeriene de sistem. Folosind o greșit impedanta de exemplu.75Ohm cablu care este folosit în unele Trupa Extensoare care rezultă în recepție slabă. De asemenea, este benefic în cazul în care centrul de bază este construit din mai multe fire de cupru pentru a îmbunătăți puterea și flexibilitatea.

9. Este important pentru a rula Banda FM Expander pe 12 V ?

Trupa Expander este proiectat pentru a rula pe 12 Volți. Sunt disponibile 24 de Volți Trupa Extensoare, de asemenea, cele mai multe de 24 de Volți vehicule au o recepție de 24 Volt 12 Volt converter pentru a rula sistemul stereo.

10. Pot folosi mai mult de o Bandă Expander împreună să vie mi-o gamă de frecvență ?

Nr. Aceasta ar duce la recepție slabă.

Rus Prietenos Atenție Vă Rog !!!

1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata

2. Vă rugăm să completați adresa dvs. de corect, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și țară.

3.În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!

4. Noi nu suntem responsabili pentru GRESEALA TA.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 13cm x 14cm x 3cm (5.12in x 5.51in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Numele Modelului HON-16D
Masina Face Cele mai multe dintre producătorii de automobile
Nume De Brand ROBINSON
GPS tip Receptor & Antena

Produse similare