CLUCI 5pcs perle de apă dulce 6-7mm orez/ovale în formă de stridii perla ambalate individual, cel mai bun de nunta/aniversare/cadouri

48.45lei

Adauga la lista dorintelor

Bijuterii Fine

Descriere produs


Observație: Această listă este pentru 5 buc 6-7mm de apă Dulce pearl oval de stridii. Perle de culoare este revelat - alb, roz, lavanda, negru - fiecare culoare cu un sens diferit de ceea ce se va aduce la tine - sănătate, succes, avere sau de dragoste. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj despre culoarea pe care doriți, atunci când plasarea comenzii. Și acolo sunt, de asemenea, mai multe culori noi perle de stridii în magazinul nostru, cum ar fi roz, mov, rosu, verde lime, coral și așa mai departe, pls faceți clic pe . O adevărată 6-7mm oval perla este plantat în fiecare stridie. Am ambalate singur stridii perla de vid-ambalate fără lichid într-o cutie care poate salva mult costul de transport maritim din nou de ambalare. Produs Timp de Preparare: 1-2 zile de la primirea de plată . Timp de livrare: 3-5 zile prin UPS, 12-45 zile de ePacket. Instrucțiuni: Deschideți perla midii , apoi dezvăluie special de culoare perla--> scoate perle din scoici--> Hang cusca cu pandantiv/cercei monturi-->efectua dorință și dragoste, cu o frumoasa perla pandantive, cercei sau inele. Este atât de distractiv pentru a deschide stridiile și de a afla destul de perle colorate, atunci puteți DIY bijuterii cu perle, completați-o , meci , și .

Observație: Această listă este pentru 20buc 6-7mm de apă Dulce GEMENI oval perle de stridii. Două perle în fiecare stridie, 40pcs perle pe care le va primi. Perle de culoare este revelat - alb, roz, lavanda, negru - fiecare culoare cu un sens diferit de ceea ce se va aduce la tine - sănătate, succes, avere sau de dragoste. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj despre culoarea pe care doriți, atunci când plasarea comenzii. Și acolo sunt, de asemenea, mai multe culori noi perle de stridii în magazinul nostru, cum ar fi roz, mov, rosu, verde lime, coral și așa mai departe, pls faceți clic pe . Două 6-7mm oval perle sunt plantate în fiecare stridie. Am ambalate singur stridii perla de vid-ambalate fără lichid într-o cutie care poate salva mult costul de transport maritim din nou de ambalare. Produs Timp de Preparare: 1-2 zile de la primirea de plată . Timp de livrare: 3-5 zile prin UPS, 12-45 zile de ePacket. Instrucțiuni: Deschideți perla midii , apoi dezvăluie special de culoare perla--> scoate perle din scoici--> Hang cusca cu pandantiv/cercei monturi-->efectua dorință și dragoste, cu o frumoasa perla pandantive, cercei sau inele. Este atât de distractiv pentru a deschide stridiile și de a afla destul de perle colorate, atunci puteți DIY bijuterii cu perle, completați-o , meci , și . Observație: Această listă este pentru 50pcs 6-7mm de apă Dulce pearl oval de stridii. Perle de culoare este revelat - alb, roz, lavanda, negru - fiecare culoare cu un sens diferit de ceea ce se va aduce la tine - sănătate, succes, avere sau de dragoste. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj despre culoarea pe care doriți, atunci când plasarea comenzii. Și acolo sunt, de asemenea, mai multe culori noi perle de stridii în magazinul nostru, cum ar fi roz, mov, rosu, verde lime, coral și așa mai departe, pls faceți clic pe . O adevărată 6-7mm oval perla este plantat în fiecare stridie. Am ambalate singur stridii perla de vid-ambalate fără lichid într-o cutie care poate salva mult costul de transport maritim din nou de ambalare. Produs Timp de Preparare: 1-2 zile de la primirea de plată . Timp de livrare: 3-5 zile prin UPS. Instrucțiuni: Deschideți perla midii , apoi dezvăluie special de culoare perla--> scoate perle din scoici--> Hang cusca cu pandantiv/cercei monturi-->efectua dorință și dragoste, cu o frumoasa perla pandantive, cercei sau inele. Este atât de distractiv pentru a deschide stridiile și de a afla destul de perle colorate, atunci puteți DIY bijuterii cu perle, completați-o , meci , și .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pachet
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Nume De Brand CLUCI
Perla De Calitate AAA
Fine sau de Moda Bine
Dimensiunea Pe Pearl 6-7mm
Element De Forma Forma Ovala
Certificat De Tip NGTC
Metale De Tip Nici unul
Principala Piatră De pearl
Tip De Element Margele
culoare perla alb, roz, lavanda, negru
Înălțime Element 6-7mm
Articol Greutate 0.25kg
Numărul De Model WP043SB
Pearl Tip Perle De Apă Dulce

Produse similare