Plastic15 Grile Translucid Organizator de Stocare / Cutie / Instrument de Caz pentru Bijuterii, Pilulă, Comprimat, Undiță, Diverse

22.41lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dimensiuni: 20*13* 3.5 cm

24 grile

Caracteristică: rezistent la Apa, Praf, Portabil, Transparent, Detasabil felie

Utilizare pentru: Pastile, tablete, inel, cercei, colier, bomboane, DIY detaliu

Costum: Doamnă, persoane în vârstă, copil, taveller, fisher

Despre Plata acceptam Alipay, West Union, TT. Toate card de credit majore sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre Transport TRANSPORT la nivel MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) Comenzi procesate în timp util după verificarea plății. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Serviciu de Timpul de Tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Urmăriți bine de expediere și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului. Datorită statutului de stoc și cu jet de picior, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Impozitul si Taxele de Serviciu. Țara dumneavoastră poate percepe taxe suplimentare sau taxe pe produs atunci când acesta a oferi pentru țara dumneavoastră.

Returnare și Rambursare Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și Nu Vom Emite O Rambursare Orr de Înlocuire. Nu există nici o excepție! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport numărul piesei, motiv specific pentru a reveni.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă solicităm să vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 4cm (7.87in x 3.94in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.33kg (0.73lb.)
Produs cheltuieli diverse organizator
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Material PP
Capacitate 12L
Numărul De Model cutie de plastic
Dimensiune 1 box, 2 boxes
Technics Lucios
Stil Japonia Stil
Tip Cutii De Depozitare & Lari
Grilaj De Cantitate 8/10/15/24

Produse similare