Queenking de Păr 250% Densitate Dantelă Față Peruci Par Uman cu Copilul Parul Liber Val Bob Scurt Peruci Brazilian Remy de Păr

240.21lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


S-ar putea petrece un preț mai ieftin de pe Vilatudor.ro pentru a obține un bob de păr, dar bob nu este un ieftin produs de calitate. Am făcut-o cu 250% Densitate plin de sus până la sfârșit și ne-am făcut un foarte bouncy val pe ea, care se face manual, unul câte unul strand. Este elegant si natural. Cumpara bob peruci din QueenKing de Păr, veți obține mai mult decât ceea ce v-ați așteptat. Același stil de video . Dacă nu-ți place atunci când îl obține,vom suporta costul de transport maritim pentru tine să-l întoarcă. Multumesc. Tot Stocul de păr este Gratuită Parte, culoarea este neprelucrate naturale de culoare . Fotografiile arata un pic mai mult maro. real peruca arata foarte natural, aproape de 1B. Poate fi schimbat la partea de Mijloc și partea de reper. Grele albite de Noduri,Tu dont trebuie să albit din nou după ce ai obținut.

Acesta Poate fi restilizată și țineți curl foarte bine. 100% Brazilian Uman Remy De Păr,Moale Și Netedă. Am făcut un test pentru a curl părul și funcționează bine. Aspect Natural Parului, Poate fi schimbat în alta parte la fel de bine. Pot fi purtate jumătate în sus și jumătate în jos Poate fi Panglica Până în Stiluri diferite. Are destul par să împletească toate stilurile.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Poate Fi Permed Da
densitatea 250%
Întins lungime 8inches, 10inches, 12inches, 14inches, 16inches
Peruca Dantelă Tip Peruci Fata dantelă
Textura Liber Val
Material De Calitate Remy De Păr
Păr Uman Tip Părului Brazilian
Material De Bază Swiss Dantela
culoare Culoare Naturala
Material Păr Uman
Nume De Brand queenking păr
Peruci Lungime Scurt
Potrivit Moarte Culori toate culorile
Tip De Element Peruca
Articole per Pachet 1 Singura Bucata
Metoda Jumătate Masina De Facut & O Jumătate De Mână Legată
Culoare de Dantela Maro Deschis
capac de dimensiune Dimensiunea Medie

Produse similare